Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Bachbloesems vuurwerk

Waardering
Review door Anoniem schreef op 6 januari 2021

Ik wilde even laten weten dat het dit jaar veel beter is gegaan. Er waren minder knallen vanwege het verbod, maar ook als er knallen waren reageerde hij minder angstig. Hij vond het savonds nog steeds niet prettig om naar buiten te gaan maar deed nog wel zijn behoefte. Op de dag zelf was hij buiten even in paniek maar heeft niet lopen rillen en lag om 12 uur zelfs op z'n rug te slapen. Volgende keer bestellen we de druppels weer! Bedankt!

Bachdruppeltjes tegen stress vuurwerk hielpen goed

Waardering
Review door Baasje van Mascha op 6 januari 2021

Allereerst wil ik zeggen dat de druppels tegen vuurwerkangst bijzonder goed hebben geholpen. Ze had niet meer dat ze zo angstig was dat ze wilde vluchten. Ze zocht onze nabijheid en door aanraking, beetje de vacht kneden en zware druk van onze handen was ze relatief rustig. Dank je wel

Bachdruppeltjes tegen bijten

Waardering
Review door P.D. asten op 27 december 2020

Deze druppels hebben geholpen want hij bijt geen andere honden meer en laat mijn andere hond meer met rust.

Tevreden

Waardering
Review door Cynthia op 23 december 2020

We zijn nu een aantal weken bezig en ik merk aan mijn zoontje van 5 jaar, dat hij rustiger is, niet gauw boos wordt of zijn boosheid snel verdwijnt. Hij zit lekkerder in zijn vel en heeft niet de drang om continu maar bezig te zijn. Het spelen gaat ook beter, hij kan nu zelf langer geconcentreerd spelen met en zonder mijn hulp.

Bachbloesem voor Border Collie

Waardering
Review door Dominicus schreef op 21 december 2020

We hebben al heel wat geprobeerd dit is het eerste waarbij we merken dat ons Collie wat beter luistert gemakkelijker te corrigeren is en zeker bij bezoek die hij eerst niet met rust liet en nu wel

Bachbloesem voor Border Collie

Waardering
Review door Dominicus schreef op 21 december 2020

We hebben al heel wat geprobeerd dit is het eerste waarbij we merken dat ons Collie wat beter luistert gemakkelijker te corrigeren is en zeker bij bezoek die hij eerst niet met rust liet en nu wel

Hond doet het goed met vuurwerkmix

Waardering
Review door Renate op 20 december 2020

Hij reageert goed op de druppeltjes. Overdag merk je niets meer aan hem en 's avonds dan merk je dat hij nog wel wat bang is maar veel sneller hersteld van de schirk.

Hond labradoodle rustig

Waardering
Review door Anoniem schreef op 20 december 2020

Voor onze hond werken de druppels best goed. Hij is niet meer zo druk en dominant aanwezig in ons bijzijn. We ontzettend blij dat we afgelopen weken een lieve hond tevoorschijn hebben zien komen!

Bachbloesems menopauze

Waardering
Review door Irene schreef op 16 december 2020

voel mij stukken beter. Nog een enkele opvlieger en slaap weer top

Super!!!

Waardering
Review door Ronald Timmermans op 4 december 2020

Ongeveer 3 maanden geleden zijn Wilma en ik (Ronald) gestart na een nare ervaring met Beauty, onze cocker spaniel voor een periode van 2 jaar (pup tot nu) met uw hyperactieve gemixed druppels. Er staat 4 x daags 5 druppels, Wij geven 3 x daags 5 a 6 druppels. Het resultaat is echt oke. Ze trekt niet meer en is nu veel rustiger geworden. Eventueel corrigeren we Beauty en ze komt weer terug naast ons lopen! Ze is rustig geworden. Dank u wel.

Goed

Waardering
Review door Reina op 23 november 2020

Mijn indruk is dat ze goed helpen , heeft nog weinig gegromd bij verbod en niet meer gebeten .

Droog in huis

Waardering
Review door Anoniem op 23 november 2020

De druppels die je voor onze hond Tom hebt samengesteld slaan heel goed aan.

Werkt goed

Waardering
Review door Sylvie op 23 november 2020

Onze dochter heeft er echt baat bij en is er tevreden over!! Nogmaals bedankt.

Blij dat de bachbloesem mix mij goed heeft geholpen

Waardering
Review door Aurelie op 23 november 2020

Ik ben er rustiger van geworden en vooral het (nachtelijk) zweten is zo goed als verdwenen.

we gaan vooruit

Waardering
Review door Anoniem op 12 november 2020

Het blaffen wordt minder is nog wel aanwezig maar houd minder lang aan. Hij lijkt ook rustiger te slapen, meer ontspannen.

Zeer tevreden

Waardering
Review door Anoniem op 3 november 2020

Ik wilde even doorgeven dat de druppels weer heel erg hebben geholpen. Na 2 dagen nieuwe druppels slaapt Danique overdag ook weer goed, en slaapt s ochtends weer wat langer door. Ik ben altijd zeer tevreden met de druppels en jouw service!

Bachbloesems voor zoontje van 8 jaar

Waardering
Review door Aniek op 3 november 2020

Wij zijn super enthousiast het werkt voor hem echt top

Super

Waardering
Review door Ronald Timmermans op 21 oktober 2020

Sinds een paar weken ontvangt beauty druppels tegen hyper-actieve gedrag. Zwaar trekken en druk gedrag.... Ze is nu best rustiger geworden. Af en toe wordt ze weer druk, naar gelang van omstandigheden, Maar soms denk ik, wauw, ze loopt rustig naast mij. We gaan door...

Bedankt voor de Bachbloesems mix 40

Waardering
Review door Corina op 11 oktober 2020

Dit is mijn ervaring met bachbloesem mix 40, Ik kan weer slapen en ik heb geen last meer van nachtelijk transpireren.

HEftigheid neemt af

Waardering
Review door Hilde op 30 september 2020

De heftigheid van haar tics is sterk afgenomen. Ze blijft prikkelgevoelig maar het is allemaal wat beter te hanteren zeg maar. Dank! We kijken uit naar weer een nieuw flesje.

Super!

Waardering
Review door Brechjr op 29 september 2020

Ik merk echt verschil bij mijn kind. Hij heeft meer rust is zijn hoofd en is veel minder boos en gefrustreerd. Heerlijk om te merken.

Trekt minder aan de riem

Waardering
Review door Kaat schreef op 25 september 2020

trekt minder aan de lijn dan voorheen, soms nog een uitschieter naar sommige mannen dan valt hij toch nog wel uit maar over het algemeen gaat het de goede kant op.

Herstelt sneller en blijft niet meer zo hangen in het stressmoment

Waardering
Review door Astrid schreef op 15 september 2020

k zie toch wel verschil sinds het gebruik van jou samenstelling. Ze schrikt nog wel van onverwachte knallen of herrie,herstelt wat sneller..

Meer rust voor onze dochter

Waardering
Review door Inaya op 14 september 2020

Wij zijn erg tevreden met de druppels, onze dochter wordt er rustiger van. Zowel rust voor haar als voor ons ;)

Fantastisch

Waardering
Review door Mama van Mason op 9 september 2020

Ik ben zo blij met dit product. Onze zoon heeft nachtangsten en slaapt nu eindelijk weer door snachts! Ook is hij op de dag veel vrolijker. Het doet hem goed maar ons ook!

Het gaat super goed sinds hij de druppeltjes krijgt

Waardering
Review door Anoniem op 8 september 2020

Hij slaapt nu het hele klokje rond!

Druppels besteld voor onrustige baby

Waardering
Review door Miranda op 8 september 2020

Sinds onze zoon de druppels heb, is hij veel rustiger geworden, en slaapt hij nu al een paar weken het klokje rond!Super tevreden en blij dat ik dit ontdekt heb!

Het werkt

Waardering
Review door Anoniem op 6 september 2020

Onlangs bestelde ik een fles bij je voor onze jongste, dit omdat hij zo slecht sliep en vaak en vroeg wakker werd s nachts. Ik geloofde er niet echt in maar wou het toch proberen

Het werkt!

Waardering
Review door Moeder van Jarne op 24 augustus 2020

Jarne slaapt een stuk sneller in en tegenwoordig valt hij overdag zelf ook in slaap. Geeft zich gemakkelijker over, is relaxter en er is minder strijd.

Bachbloesems tegen wagenziekte gekocht

Waardering
Review door Prive op 23 augustus 2020

Resultaat: niet meer braken, spanning in auto is minder

werkt super bij onze hond!

Waardering
Review door Esther op 20 augustus 2020

na een traumatische ervaring in de socialisatie tijd van ons hondje, was er veel angst-agressie bij Djinx naar andere honden,het blaffen en grommen werd steeds erger. Hierdoor was het niet fijn met hem buiten te wandelen. Sinds 5 weken gebruiken we nu de druppels en wat een verschil. Relaxter in huis, (want uiteindelijk ook daar onrustig) niet meer gespannen buiten, gromt en blaft niet meer naar andere honden. Hij kan nu zelfs zonder problemen los lopen en laat zich corrigeren als hij toch even een grom wil laten horen. Hebben al zoveel geprobeerd met hem, maar dit heeft echt heel goed geholpen!!

Meer rust voor zoon en hond!

Waardering
Review door Jolanda Ranzijn op 20 augustus 2020

Onze zoon heeft meer rust in zijn hoofd en wordt niet meer zo snel boos. Wat betreft concentratie op school, moeten we op langere termijn kijken. Omdat we vlak voor de zomervakantie zijn begonnen.... Hond is wat rustiger, wanneer we het huis verlaten. We zijn er zeer blij mee met deze ontwikkelingen!

Ze heeft rust in haar hoofd

Waardering
Review door Moeder van Esther op 19 augustus 2020

Wat een verschil!

Goed

Waardering
Review door Jessica op 18 augustus 2020

Ben erg tevreden

Dochter voelt zich er goed bij

Waardering
Review door Anoniem op 18 augustus 2020

Er zijn nog wel dromen maar de ergste nachtmerrie's zijn weg gebleven. Slaapt beter en is uitgeruster wakker

Ik ben echt super tevreden over de Bach Bloesem mix tegen PMS

Waardering
Review door Anoniem schreef op 31 juli 2020

Ik merkte na het gebruik van de mix direct verschil tijdens mijn menstruatie. Ik ben weer regelmatig ongesteld, heb veel minder bloedverlies en heb ipv 4 dagen hoofdpijn/migraine nog maar 1 dag last van hoofdpijn. Ik merk wel dat ik 4x per dag druppels innemen wel wat veel vind, waardoor ik het soms vergeet. Mijn flesje is bijna op dus heb zojuist een nabestelling van 2 flesjes gedaan! :-)