Gratis verzending vanaf €35 naar Nederland.

Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen en bieden geen garantie dat de druppeltjes voor iedereen even goed werken. Bachbloesems zijn wetenschappelijk niet bewezen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en van dier tot dier.


Kind wil niet eten
Mireille 20 februari 2024
4/5

Gaat steeds beter

Ze probeert steeds vaker wat we op tafel zetten te proeven.

Druk in het hoofd
Pieter 20 februari 2024
5/5

Erg blij mee

Ik ben erg blij met dit product, het helpt mij heel goed, er is rust in mijn hoofd.

Hond plast in huis
Marie 20 februari 2024
5/5

Super tevreden!

Druppeltjes gaan over het voer of op een honden koekje. Plast haast niet meer in huis.

Agressieve hond
Marie 20 februari 2024
4/5

Best tevreden

Tot toe best tevreden zelfs de trainer vindt dat ze wat rustiger is al zijn we er nog niet helaas blijft ze wel uitvallen naar andere honden ik heb inmiddels weer nieuwe besteld en dit ook aangegeven bij het invullen van de vragenlijst.

Verlatingsangst Hond
Inge 20 februari 2024
5/5

Kan weer alleen zijn

Hond is nu veel rustiger en kan weer alleen zijn, ook weer in een vreemde omgeving. Doet minder moeite om met ons mee te gaan en wil weer rustig op haar plaats gaan liggen en een koekje pakken als we weg gaan.

Druk Kind
Jolanda 20 februari 2024
4/5

Helpt goed

Zoon lijkt minder overprikkeld en druk. kan alles beter verwerken. Hij slaapt iets langer, is daardoor meer uitgerust.

HSP Jongeren
Jolanda 20 februari 2024
5/5

Heel tevreden met de druppels

Mijn zoon is duidelijk beter gaan slapen, minder piekergedachtes en minder druk in zijn hoofd. Hij voelt zich geconcentreerder op school en rustiger in zijn hoofd. Voor mijn dochter 11 jaar gebruikt voor de cito toetsen , zij ervaarde daar veel stress van altijd en merkte dat zij zich beter kon concentreren op zich en minder last had van anderen. Ze neme ze beide graag in.

Verlatingsangst Hond
Hans 20 februari 2024
5/5

Zeer tevreden

Op korstje brood, 8 druppels dat is precies 1 pipet vol. Dat krijgt ze rond 1800 en rond 22:30 . Sindsdien slaapt onze Berner ‘‘s nachts eindelijk weer, was erg sceptisch maar het lijkt echt te werken, zeer tevreden!

Allergische hond
Petra 20 februari 2024
4/5

Gaat al beter

Roodheid op de lichaam van hond is minder en vertering is ook veel beter

Stress volwassenen
Vera 20 februari 2024
5/5

Rustiger

Ik merk dat ik nu veel beter kan ontspannen en weer rust heb in mijn hoofd.

Verlatingsangst Hond
Veronique 20 februari 2024
5/5

Fijn ritueel

De hond krijgt zijn druppels of in zijn rauwvlees of via een koekje en dit gaat zonder enige problemen. Hij is veel rustiger en kan nu beter ontspannen. We zijn nog rustig aan het opbouwen met het alleen zijn. Kleine stapjes gaan we vooruit. Ik kijk even hoe het gaat zo zonder druppels en zonodig bestel ik nog een flesje bij. Druppels innemen is nu een heel ritueel geworden bij ons.

Baby
Jenny 20 februari 2024
5/5

Heel blij mee!

Ik ben heel blij met de druppels. Ik heb een baby die veel beter slaapt, en minder onrustig is. Ik doe de druppels op een lepeltje en dan in zijn mond.

Blaffende hond
Cheyenne Meijer 19 februari 2024
5/5

Gaat goed

De druppels helpen heel goed. Lotje is een heel stuk minder chaotisch en ik kan haar nu bereiken! Het gaat zelf zo goed met haar dat het opviel bij het dierenpension! Ik heb de contact gegevens aan hen gegeven want ze hebben daar een hond die ook wel wat rust in het hoofd kan gebruiken! Bedankt!

Hoogsensitief Kind - HSK
Moeder van lars 19 februari 2024
5/5

Ons zoontje gebruikt het nu anderhalve week en we merken echt verschil.hij is minder snel boos en de buien zijn veel korter.we blijven het zeker gebruiken en hopen dat hij nog meer rust gaat ervaren.

Zeer tevreden.

Concentratie Kind
Daniëlle 14 februari 2024
5/5

Blije moeder

Een paar weken terug heb ik voor het eerst deze mix besteld voor mijn zoon. Ik ben u zó ontzettend dankbaar voor het maken van deze mix want ik merk zo een positieve verandering bij hem! Hij is veel blijer, heeft veel meer energie, kan zich veel beter concentreren en zelfs de juf op school valt het op dat hij veel gemotiveerder is dus een blije moeder hier!

Ouderdomskwaaltjes Hond
Marien 13 februari 2024
5/5

Super!

Bruno blaft af en toe nog eens een nachtje, maar niet meer iedere nacht zoals voorheen. Super!!

Stress bij Honden
Janne 12 februari 2024
4/5

Al enig effect

Via voer of snacks. Hond lijkt iets rustiger als hij kleine blaffende hondjes tegenkomt. Passeren gaat beter.

Druk Kind
Larissa 12 februari 2024
5/5

Voor mijn zoon

Mijn zoon ervaart iets meer rust in zn hoofd en kan in zn boosheid even tot 10 tellen.

Hoogsensitiviteit - HSP
Monique 12 februari 2024
5/5

Voel mij beter

Ik voel me beter, heb meer rust en kan de dag beter aan qua energie. De avonddip is beduidend minder sterk. Doordat ik meer rust ervaar kan ik extra mentale druk veel beter aan.

Blaffende hond
Marie 12 februari 2024
5/5

Voor mijn hond. Heel blij mee

Ik geef de druppels op een stukje brood. Trekt veel sneller in dan op een brokje . Hij is echt rustiger sinds de druppeltjes. Heel blij mee!!

Druk Kind
Miranda 12 februari 2024
5/5

Voor mijn zoon

Ik merk dat mijn zoon rustiger is geworden dan voor de druppels. Ook wilt hij uit zichzelf meer oefeningen maken en is hij hier ook meer in gefocust. Op school merken ze het ook wel aan hem. De dosering vier keer per dag is soms moeilijk met het schoolgebeuren en ons werk. Hij krijgt ze nu smorgens in de mond. Smiddags in school doen we ze op zijn boterhammen. Na school is soms moeilijk met het werk, word dan ook soms nket gegeven. En dan voor het slapen opnieuw in de mond.

Menopauze 40 Plus
Ingrid 12 februari 2024
5/5

Veel effect

Veel minder opvliegers.

Burn Out
Lisanne 12 februari 2024
5/5

Goed effect

Ik voel me energieker en meer rust in mijn hoofd

Druk Kind
Michelle 12 februari 2024
4/5

Bestel vaker

Ik bestel vaker voor mijn dochter druppels. Ze reageert er erg goed op. 4x per dag niet. 2 is voldoende.

Druk Kind
Gülşen 11 februari 2024
1/5

Wij gebruiken de product al 2 weken en merken er niets van we geven 4 keer per dag 4 druppels

Wij gebruiken de product al 2 weken en merken er niets van we geven 4 keer per dag 4 druppels

Slaap Lekker Kind
Lonneke 6 februari 2024
5/5

Zoo blij mee!

Na 1,5 jaar rommelen met slaap, tot wel 6 a 8x wakker per nacht was dit mijn laatste optie. Ik geloofde er eigenlijk al niet meer in dat er iets was, was zou kunnen helpen. We zijn nu ongeveer 2 weken bezig met het geven van bachbloesem druppeltjes en ze slaapt al een aantal nachten door! Zelfs tussen de middag geeft ze aan dat ze moe is en even wil slapen! Ik sta versteld! Maar ben zo blij!

Burn Out
Leonie 5 februari 2024
5/5

Gaat heel goed

Het gaat heel goed. De druppels worden trouw ingenomen en het verschil is duidelijk zichtbaar. Ze zit veel beter in haar vel en kan beter met de situatie omgaan. Ze geeft dit zelf ook aan.

Agressie Kat
Miriam 5 februari 2024
5/5

Ontzettend tevreden

We zijn ontzettend tevreden over de werking van de druppels. Hadden we aanvankelijk te maken met een (ex-)kater met agressief, onberekenbaar gedrag, hij is sinds het gebruik van de druppels (op een fijngestampt kattensnoepje) veranderd in een lieve, ontspannen kater. Onze Bo zit (weer) goed in zijn vel :). Aanrader bij poezen/katers met dergelijke gedrag!

Slaap Lekker Kind
Lisa 5 februari 2024
5/5

Werkt goed

Mijn zoon neemt de druppels met gemak in en valt sneller in slaap.

Pup opvoeden
Els 3 februari 2024
3/5

Beetje lastig te beoordelen

3x per dag druppels op de dagelijkse brokjes.De veranderingen zijn sowieso aanwezig bij de groei van een pup, vind het lastig om te beoordelen wat het effect is van de druppels, haar onrust en dwingende geblaf bij haar eten of welke activiteit in de keuken van ons blijft best hardnekkig; lijkt toch meer gedrag dan aard van het beestje.

Slaap Lekker Kind
Leon 3 februari 2024
4/5

Wij zijn erg blij met druppels

Op een plastic lepel en dan in de mond. Zo blijft het pipetje schoon en geen kans om per ongelijk met de tong het pipetje aan te raken. Thijn slaapt relaxt. Het gebeurd nu zelfs regelmatig dat hij zelfstandig in slaap valt zonder dat wij bij hem hoeven te liggen.Ook slaapt hij soms nachten door of komt maar 1x 's nachts naar ons toe. Wij zijn erg blij met de druppels!

Agressieve hond
Jurgen 3 februari 2024
3/5

doet niet veel af

Ik druppel het op een hondenkoekje. Het lijkt weinig te doen. We zetten door

Slaap Lekker Kind
Liesbeth 3 februari 2024
4/5

hij lijkt wel rustig

Het innemen van de druppeltjes consequent vier keer is een uitdaging bij ons zoontje en dan met name meer vanwege school continue rooster. Ik denk dat 2 a 3 keer per dag wel lukt. Hij wordt nog wel 1 a 2 keer wakker in de nacht om te plassen of als hij eng heeft gedroomd. hij lijkt wel rustig in de nacht.

Slaap Lekker Kind
Kim 2 februari 2024
4/5

Verbetering

Bij mijn dochter merkte ik vanaf de 10de dag verschil. Ze slaapt nu ongeveer 3 a 4 van de 7 dagen door in haar eigen bed. Dat is al een hele verbetering met hoe het was.

Verlatingsangst Hond
Monique 2 februari 2024
4/5

Rustiger

Ik merk dat Ollie iets rustiger is. Hoeft alleen nog te joelen als ik de deur uitga en dat duurt nog geen 30 seconden. Of dit door de druppels komt of dat Ollie meer gewend is...wie zal het zeggen.....ik ga de druppels nu afbouwen

Concentratie Kind
Linda 2 februari 2024
4/5

Merk veranderingen

Thuis direct via de mond en naar school in een fles water. Ik merk zeker al een verschil.