Gratis verzending vanaf €35 naar Nederland.

Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
1% Donatie Zorgboerderij LouTieJu: € {{ formatPrice(cart.donation_amount_kid) }}
1% Donatie Hope4Pets: € {{ formatPrice(cart.donation_amount_pet) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen en bieden geen garantie dat de druppeltjes voor iedereen even goed werken. Bachbloesems zijn wetenschappelijk niet bewezen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en van dier tot dier.


Bedplassen
Josie 24 mei 2024
5/5

Zo onverwacht

Ik was vrij sceptisch maar, na 4 flesjes is onze zoon van 9 eindelijk snachts droog. We hebben een persoonlijke mix aangemaakt. Na het 2e potje persoonlijke mix contact opgenomen ivm geen resultaat (af en toe een nachtje droog). Er is toen een aanpassing gemaakt en nu is hij al maanden droog. Erg blij met de service, de persoonlijke benadering en het resultaat! Mijn zoon is zo dankbaar en blij!

Onzeker kind
Ozlem 22 mei 2024
5/5

Heel positief!

Mijn zoon is minder angstig en merk op dat hij veel meer geconcentreerd is bij het spelen.

Blaffende hond
Yana 21 mei 2024
5/5

De standaardmix

We merken wel degelijk verschil! Onze hond het nu uit zichzelf ergens rustig liggen en is beter corrigeerbaar als hij blaft.

Onzeker kind
Lidia 17 mei 2024
5/5

eerste flesje is op

Enormw verbetering sinds we de druppels nemen. Hij durft al veel meer maar er is toch nog dat tikkeltje onzekerheid in hem.

Slaap Lekker Kind
Sophie 16 mei 2024
5/5

Geweldig!

We gebruiken de druppels nu bijna 3 weken en na 10 dagen zagen we 's avonds een ander kind (1 jaar). Van vrijwel ieder uur ontroostbaar huilen en niet meer kunnen slapen in de nacht naar meerdere nachten per week van 20.00 tot 8.00 slapen. Wij staan perplex (zoals mijn man iedere ochtend zegt als hij wakker wordt 'bizar'). We hopen natuurlijk heel erg dat het door de druppels komt en dat het zo blijft. Fingers crossed maar voor nu erg positief.

Nachtrust Plus
Toon 16 mei 2024
5/5

ja

Ben er goed mee mijn nachten zijn redelijk goed heb nog Merie’s maar niet zoveel meer en ze zijn niet meer zo angstig

ASS - Kind
Andre 14 mei 2024
5/5

Tweede bestelling

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn kleinzoon er rustiger van wordt, en zich beter kan concentreren. En dat allemaal op een natuurlijke manier.

Hoogsensitiviteit - HSP
Desirée 13 mei 2024
4/5

Een fijne ondersteuning

Het heeft me na een paar dagen geholpen om de dingen wat minder "binnen te laten komen". Het voelde als een prettige ondersteuning.

Menopauze 40 Plus
Tessa 13 mei 2024
5/5

Duidelijk verschil

Ik merk duidelijk verschil, minder hoofdpijn en ik slaap een stuk beter, minder zweet aanvallen en als ik er een heb is het veel minder heftig

Bach Bloesem Mix Nabestellen
Nicole en semmie 12 mei 2024
5/5

Erg tevreden over de druppels hoe ze nu zijn.

een keertje aangepast en heel goed

ASS - Kind
Timo en Suzanne 11 mei 2024
5/5

Tevreden

Thuis in ochtend/avond direct in de mond en tussen de middag op school doen we in een klein drinkbekertje. Heel klein bekertje dus. We zijn zeer tevreden over de mix. Haalt de scherpe randjes eraf en vermindert haar dwang/angst gedachten.

Menopauze 40 Plus
Hennie 11 mei 2024
5/5

blij mee

Het opgejaagde gevoel is zo goed als verdwenen.

Druk Kind
Dirk 11 mei 2024
4/5

scherpe kantjes

Ik weet nog niet of het helemaal werkt. De scherpe kantjes zitten er soms nog wel. Helaas kan hij het op school niet innemen waardoor het over de dag niet meer lukt, maar 1 keer per dag dus in plaats van 4x.

Angstige hond
Lotte 11 mei 2024
4/5

kleine stapjes vooruit

Laddoo is in huis wat rustiger maar buiten nog wel angstig

Wagenziek
juliette 10 mei 2024
5/5

het autorijden gaat goed

Beste mensen, We geven haar de druppels gedrenkt in een koekje en dat gaat prima. We hebben nu het 2e flesje bijna op. Het autorijden gaat nu ook goed. Wij denken dat dit ook komt omdat we veel hebben geoefend.

Bach Bloesem Mix op maat Honden
Regina 9 mei 2024
3/5

Angst/blaffen, epilepsie, allergie

Ik kreeg de mix vrij snel binnen, ik ben er meteen mee begonnen zoals op de beschrijving stond. Echter is het flesje bijna leeg en merk ik vrij weinig verandering. Het is mijn te duur om nogmaals wat te bestellen als het niet helpt.

Blaffende hond
Esther 4 mei 2024
5/5

goed

Al snel begonnen wij verandering te merken in zijn gedrag. Daar zijn wij uiteraard blij verrast over. Ook voor Nola zwlf. Eindelijk wat rust in het hoofd.

Blaffende hond
Ilona 3 mei 2024
4/5

Wat een verandering!😃👍

Onze jonge labrador Mozes ( 1 jaar) is heel actief en gaat niet uit zichzelf liggen. Tijdens het wandelen lijkt hij maar 1 motto te hebben: “als je gang hebt moet je gang houden.” We gaan veel wandelen om hem af te leiden, doen hem op gezette tijden in de bench voor de rust. M. loopt ons overal achterna en pas als wij gaan zitten gaat hij liggen. Blaffen in de tuin naar elk geluid en ook daar rent hij overdag van hot naar her. ( overal ontstaan er olifantenpaadjes) Maakt overal geluid bij, een zeer vocale hond. Onze andere hond is TOTAAL het tegenovergestelde. Omdat hij altijd “ aan” staat dachten wij dat het voor hem beter zou zijn als hij iets meer rust kreeg. Bachbloesem. Baat het niet….na 7 dagen dachten we nog…” dit wordt niets”..maar nu na dag 10.. Wat een verschil! Hij gaat uit zichzelf ergens liggen of naar de bench. Zelfs als we in de tuin bezig zijn zoekt hij na een tijdje een plekje om rustig te liggen net als onze andere labrador. Vocaal is hij nog steeds, maar wel veel minder. Hij is daarin ook sneller corrigeerbaar. Wij gaan er zeker mee door.👍🐾

Epilepsie hond
Lenne 3 mei 2024
5/5

heel blij mee

ik ben , na ontvangst , gelijk begonnen met geven aan mijn hond, en heeft niet 1 epilepsie aanval meer gehad gelukkig, anders had hij er 2 per week, heel blij mee.

Agressieve hond
Astrid 3 mei 2024
4/5

Kleine stapjes

Ik heb een hondje uit Spanje, sinds januari 2024. Het is een hondje die " aan " staat als hij 's morgens uit de Bench komt en pas zijn rust weer vind als hij in de Bench gaat. Door de druppels wordt hij rustiger, voor zowel hem als mij fijn. Ook het reageren op andere honden is minder agressief en door met hem door te lopen, is de spanning er ook weer gauw vanaf. En daarbij is het een natuurproduct, dat is zeker fijn.

Ouderdom hond
Luna 30 april 2024
5/5

positieve ervaring

piept of blaft niet meer. Overdag, bij mij of vriend, is ze wel rustig. Eet en drinkt goed, gaat nog graag stukje wandelen. We hebben de indruk dat je druppels een positieve invloed hebben op hem.

Bach Bloesem Mix Nabestellen
handig 29 april 2024
5/5

nabestellen voor hond en zoon

wij bestellen hier al lang voor hond en zoon

Allergie Kind
Suzanne 29 april 2024
5/5

koop dit in april

voor dochter 12 jaaar en werkt super~!

Allergie Hooikoorts
Peter 29 april 2024
5/5

bestellen dit elk jaar weeer

helpt ons goed biij mijn vrouw ook

Verdriet
Ina teube 28 april 2024
5/5

ik heb er veel aan gehad

na overlijden van de hond en daarna mijn vader werd het allemaal te veel.

Bang Kind
SAs 28 april 2024
5/5

Weg stress

geen stress en paniek duidelijk verschil super fijn

Stress bij Honden
Natalie vd Ploeg 28 april 2024
5/5

overprikkelde hond

hij viel uit naar andere hond in huis en ging altijd enorm tekeer als we andere honden tegen kwamen, we zijn nu 3 weken bezig met de bachbloesems en het lijkt een ommekeer we wandelen rustig en laat onze andere hond met rust.

Angstige hond
Tina 27 april 2024
5/5

Geen angstagressie

Ons Roemeens straatschareltje dat een knappe rugzak heeft valt niet uit als het t eng word of ze t niet meer overziet dus veel gewonnen. Bedankt! Wij bestellen weer

Ouderdom hond
Peter D 27 april 2024
5/5

Top

Ozzy slaapt alleen beneden geen geblaf. Buren blij, wij blij!

Bach Bloesem Mix op maat Kat
Jacqueline 27 april 2024
5/5

Lizzy doet het er goed op

Ze is rustig, geen vluchtmodus meer naar zolder

Nachtrust Plus
Anneke 24 april 2024
4/5

Minder onrustig

Ik merkte dat ik 's nachts behoorlijk onrustig sliep en daardoor niet aan mijn rust toe kwam. Door de druppeltjes is mijn slaap absoluut een stuk rustiger geworden. Ik slaap nog steeds niet de hele nacht door en het duurt soms ook nog wel even voordat ik in slaap val, maar door minder onrust tijdens de slaap voel ik me toch weer wat beter. Door een alarm in te stellen op mijn telefoon, lukt het me ook om de druppeltjes op tijd in te nemen 4x per dag.

Angstige hond
Heidi 22 april 2024
4/5

Hond is minder angstig geworden

Sinds ik het geef aan onze hond merk ik dat hij er rustiger en minder angstig van geworden is. Elke morgen krijgt hij 4 druppels op een boterham die hij met veel smaak opeet.

Nachtrust Plus
Martha Groenhoef 22 april 2024
4/5

druppels slaap

De slaapdruppels werken heel goed, slaap stuk beter door en ben meer uitgerust morgens: heel fijn!

Blaffende hond
Ciska 21 april 2024
3/5

Nog niet overtuigd.

Ben nog niet overtuigd. Soms denk ik dat het iets helpt. Ik geef het nog een kans en bestel nog een flesje.

Wagenziek
Margreth 19 april 2024
5/5

Zeer te vrede gebruik het nu een week en zien goed verbetering bij mijn puppy Teddy heeft vande week niet een keer overgegeven tijdens het autorijden

Zeer blij mee en mijn puppy ook nu niet meer zo misselijk in de auto

Menopauze 40 Plus
Monique zuiderwijk 18 april 2024
5/5

Zeer tevreden

Ik neem 6 druppels net voor slapen en kan nu heerlijk doorslapen niets geen opvliegers meer of steeds wakker worden Bij mij werkt het super!