Gratis verzending vanaf €35 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Wij hebben vanaf het begin het gevoel dat we ons zoontje (6 jaar, kenmerken ADHD) druppeltjes water geven. We merken niet het minste verschil in gedrag en concentratie.

Waardering
Review door Anoniem op 16 januari 2023

Voor ons zoontje werkt de bachbloesem dus niets. Het is dat we positieve reacties lezen anders zouden we denken dat het een placebo middel is.

Ongelooflijk

Waardering
Review door Nicole op 12 januari 2023

Mijn zoon is 7 jaar. Vanaf zijn 3e overdag zindelijk maar elke nacht was het weer raak. Met Bach bloesem begonnen met de gedachte, baat het niet dan schaadt het niet. Hij is nu 4 weken bezig en heeft nog maar 2 ongelukjes gehad! Ben dus een zeer happy mom met een nog meer happy zoon!!

De druppels hebben goed gewerkt!

Waardering
Review door Anoniem op 8 januari 2023

Als extra hadden we op oude jaars avond een sjaal om zijn hoofd (oren) gewikkeld. Deze 2 maatregelen samen hebben er voor gezorgd dat de hond rustig bleef slapen om 12 uur ‘savonds. Echt geweldig!! December weer nieuwe druppels bestellen.

scherpe kantje zijn er wat vanaf

Waardering
Review door Simone op 5 januari 2023

Het effect is klein maar ze waren iets minder in paniek. Scherpe kantjes eraf.

Charlie was pup van 12 weken die niet zijn rust pakte en snel overprikkeld was. Na ca 2 weken gebruik van de Bachbloesemdruppeltjes merkten we dat hij vaker zijn rust nam, niet meer zo over de top ging. Of het nu komt omdat hij ouder is geworden( hij is

Waardering
Review door Julia op 3 januari 2023

Ben er dus erg blij mee.

Geweldig!

Waardering
Review door Jannie Slagter op 30 december 2022

Na diverse medicijnen van dierenarts voorgeschreven ,bloed onderzoeken geen resultaat.Wel bleek dat Luna onze kater 22 Allergieën had, Radeloos ben ik zelf gaan zoeken en bij de Bachbloesem mix beland.Na enige weken geduldig gebruiken heeft de Bachbloesem mix resultaat opgeleverd.Dat is ong. een jaar geleden .Ik ben er bijzonder blij mee De Dieren arts gelooft er niet in,omdat het niet wetenschappelijk onderlegd is.Maar Luna is het bewijs!.

Doet zijn werk

Waardering
Review door Cassy op 29 december 2022

Dit besteld omdat als meisje heel veel reflux heeft en zeer onrustig is. Vaak ook heel heftig droomt en moeilijk prikkels verwerkt. We merken op dat de reflux vele minder is dan als we geen bachbloesem geven, ze heeft het nog wel maar er is duidelijk een verbetering. Als ze het niet krijgt is ze vaak ook huilerig en met de bach bloesel zien we een vrolijkere meid.

goe

Waardering
Review door Mike op 23 december 2022

Ik ben blij dat we dit hebben geprobeerd. Ze lijkt iets minder lang last te hebben van de knallen en harde geluiden. We wensen jullie heel fijne kerstdagen en een gezond en gezellig 2023

Fantastisch!! Wij merken enorm veel verschil.

Waardering
Review door Debby op 17 december 2022

Onze hond is zo vreselijk bang voor vuurwerk. Bij 1 knal zat ze zeker 4 uur te trillen en te hijgen in een hoekje. Liep je buiten dan trok ze je naar huis/auto. Nu is ze heel veel sneller rustiger. Ze is zelfverzekerd en blijer. Gister zelfs een knalletje buiten en ze is na wat aarzelen gewoon doorgelopen. Wij staan echt versteld en zijn zo enorm blij. En het aller belangrijkste.... Pip is blij 😉

Goed

Waardering
Review door Gaelle op 15 december 2022

Hey beste, Bij Alessandro heeft het effect direct gewerkt om zich beter te focussen in de les!! Djayson krijgt relatine overdag maar na 4 uur is dit uitgewerkt, dan geef ik jou mix ... geeft hem rust ipv als een bommetje te ontploffen Echt alle 2 tovermiddeltjes op basis van bachbloesems, perfect!! Ik bestel zeker in de toekomst terug. Met vriendelijke groetjes en ik bestel zeker terug!!

Wat een verschil.

Waardering
Review door Nadia op 14 december 2022

We zijn nu een paar dagen bezig met de druppels die voor ons zijn samengesteld. We merken al snel kleine positieve veranderingen met name in zijn emotie. Hij reageerd beheerst in situaties waar hij anders compleet over de scheef zou gaan. Hij oogt meer ontspannen en rustiger. Ook op school en bso zit hij in deze positieve flow. Wij zijn tot nu toe byzonder blij hiermee en geeft zoveel meer rust voor hem en ons 💪👍 wel is merkbaar als er te lang tussen zit (dus de druppels smiddags door school missen). Het is dan merkbaar dat hij rond en na de lunch weer sneller over zijn grens schiet qua gedrag. gelukkig met juf kunnen regelen dat zij bij de lunch de druppels aan hem geeft.

Scherpe randje puberende hond eraf

Waardering
Review door Daniëlle op 4 december 2022

Na een aantal weken lijken de druppeltjes echt hun vruchten af te werpen. Onze puberende stafford (7mnd.) had heel veel moeite met rust vinden en raakte daardoor heel erg overprikkeld (wat leidde tot ons bespringen, happen etc.). Op dit moment komen deze ‘aanvallen’ nauwelijks voor en komt hij rustig bij ons op de bank zitten. Hij is nog steeds een drukke en speelse pup, maar het hyperactieve is er een beetje af, een aanrader dus! (Wij druppelen 4x per dag 4 druppels).

Werkt niet

Waardering
Review door Ans op 22 november 2022

Werkt niet voor ons all die druppels geven is teveel gedoie

Goed

Waardering
Review door Ward op 18 november 2022

Er is nu natuurlijk nog niet echt veel vuurwerk, maar wanneer er iets wordt afgestoken, springt hij niet gelijk op, maar kijkt in de richting van het geluid, kijkt dan naar ons waarna wij zeggen dat het goed is..

zeer tevreden

Waardering
Review door Maaike op 3 november 2022

Van een niet op bed willen gaan peutertje naar een meisje wat nu soms zelf aan geeft te willen gaan slapen en een stuk rustiger slaapt. Indien ze wel even wakker wordt slaapt ze vaak snel weer in. We hebben een ander kindje thuis, en zijn erg tevreden. De druppels geven is ook geen probleem. Helemaal super.

goed

Waardering
Review door Tina op 1 november 2022

We merken dat ze niet meer alle kanten uit vliegt en soms zelfs rustig bij ons blijft zitten. Op school krijgt ze complimenten van de juffrouw. Druk is ze nog steeds, maar ze lijkt emoties beter te kunnen reguleren.

Na 2 weken bach bloesem mix

Waardering
Review door Lore op 1 november 2022

Ze oogt rustiger en relaxter. Nog wel vroeg wakker maar dat is ook weer even wennen aan wintertijd.

Druppels helpen niet helaas .

Waardering
Review door Peggy zaal (hond Sepp) op 30 oktober 2022

Ik had de hoop dat het onze hond wat rustiger zou maken ,maar het flesje is op en we merken er helaas niks van . 

verandering

Waardering
Review door moeder van 2 kinderen op 29 oktober 2022

Ik merk bij de kinderen verandering.

Kaak klemmen doe ik alleen in bed voor mijn gevoel al met al gaat het beter maar wel langzaam ☺️

Waardering
Review door Anke op 29 oktober 2022

Luuk doet het goed

Waardering
Review door Nataloie op 29 oktober 2022

We druppelen het 2x per dag over de brokken. Luuk is aanzienlijk rustiger geworden.

Mijn ervaring van de samengestelde druppels waren goed.

Waardering
Review door Annie van Leerdam op 25 oktober 2022

Ik zou nu graag druppels willen voor een hond die heel erg enthousiast is. Waardoor hij een betere beheersing krijgt.

werkt goed bij hond en kat

Waardering
Review door Pien op 21 oktober 2022

De poes van de buren woont nu bij ons en de hond kende haar al maar samen door 1 deur ging nog niet helemaal goed. Door het gebruik van de druppeltjes merken we dat ze vreedzamer naar elkaar toe zijn. Zo af en toe nog een grom of sneer maar dat is op zich wel logisch..De scherpe kantjes zijn er wat vanaf en daar ging het ons om dus Bedankt!

Duidelijk verschil in het wandelen met onze dobermann

Waardering
Review door Nancy Rys op 19 oktober 2022

Als onze grote hond begint te trekken kan ik hem nu in toom houden; sedert een week geen druppels meer beschikbaar, en hij trekt me mee

Enthousiast

Waardering
Review door Laura op 18 oktober 2022

Op een koekje of stukje worst, dan neemt ze de bach druppeltjes graag. Ze heeft nog wel toevallen maar korter en is weer sneller bij zinnen. De dierenarts is ook enthousiast.

Zeer tevreden voor het doorbreken van mijn vervelende gewoonte

Waardering
Review door Jos op 4 oktober 2022

Probeer nu 5 x daags 4 druppeltjes. Zeer tevreden over druppeltjes!

Help niet bij hond

Waardering
Review door S vd gaag op 1 oktober 2022

Niet tevreden

Verrast door het effecty

Waardering
Review door Geert op 30 september 2022

3x per dag geven wij de druppels en het werkt bij onze beagle perfect. Bedankt!

Goede ervaring

Waardering
Review door Claudia op 20 september 2022

Fijn geholpen en het mij vorig jaar goed geholpen.

We hebben weer hoop.

Waardering
Review door Nicole Beijleveld op 6 september 2022

Onze hond valt uit naar mensen en honden. Ik heb het idee dat ze met de druppels wat meer ontspannen begint te worden. We zijn pas een paar weken bezig, maar ik ben hier al zó blij mee, dat ik er graag mee door wil gaan.

Goed

Waardering
Review door Debby op 2 september 2022

Druppels neem ik 4x per dag en het gaat beter met mij

Perfect

Waardering
Review door Annemiek op 30 augustus 2022

Onze roelie is een buitenlandse hond. Door, waarschijnlijk nare ervaringen was ze erg angstig. Daardoor blafte ze veel en had erg veel onrust. Ze vertoonde adhd gedrag. Met de druppels is ze rustiger geworden en in staat te luisteren omdat het nu binnen komt bij haar wat wij van haar willen. Super!!

Misofonie-klachten verminderd!

Waardering
Review door S op 19 augustus 2022

Tevreden met het effect én met de service!

Ik heb veel aan deze druppels gehad.

Waardering
Review door Anne op 16 augustus 2022

Het is deze keer stukken beter gegaan, meestal krijg ik depressieve - en/of paniekgevoelens als ik van huis weg ben, Dat heb ik nu niet gehad en ik kon zelfs genieten :-).

Super

Waardering
Review door Lydia op 6 augustus 2022

Onze adoptiehond(zwerfhondje) had extreme verlatingsangst en kon nog geen 5 minuten alleen zijn en blafte continu als we weggingen. Veel adviezen opgevolgd maar niks hielp. Na het lezen van deze revieuws de druppels geprobeerd. Na een paar dagen merkte we al dat hij een stuk rustiger werd in zijn hele doen en laten. Ik kan nu gewoon even weg en zelfs boodschappen doen. Super blij met de druppels

Heel positief

Waardering
Review door Delannoi Conny op 19 juli 2022

Mijn hond reageert veel minder hyperactief op externe prikkels. Druppeltjes neemt hij ook vlot in op een snoepje