Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


haalt scherpe kantjes er wat vanaf

Waardering
Review door Erna op 20 juni 2022

Mijn hond is enorm druk, maar de mix haalt echt de scherpe randjes van haar gedrag af. We zijn erg blij hiermee, dus bedankt!

fijn

Waardering
Review door Coby op 16 juni 2022

Hallo Greetje, ik voel me wel bij jouw mix. Ik zit duidelijk beter in mijn vel. Daar ben ik je weer heel dankbaar voor

We zijn heel tevreden

Waardering
Review door S op 16 juni 2022

We beginnen nu ye merken dat de concentratie beter wordt. Dus bedankt daarvoor.

Gut

Waardering
Review door A op 15 juni 2022

Ich bin begeistert. Es hat ihm sehr gut geholfen die Pollen Allergie zu überstehen.

Zoon piekert minder, laat dingen makkelijker los en slaapt veel beter.

Waardering
Review door Nadia op 15 juni 2022

Onze hoogsensitieve 12-jarige maakte zich erg druk over het beginnen op het voortgezet onderwijs over een aantal maanden. Uren kon hij erover piekeren, omdat hij, zoals veel hoogsensitieve kinderen/mensen, alles enorm overdenkt. Hij maakte zich druk over de fietsroute, welke fiets het beste was, of hij straks wel geaccepteerd zou worden, etc. En natuurlijk speelde ook al door zijn hoofd hoe veel prikkels hij straks krijgt. Dus vroeg ik Greetje om hulp. Meestal duurt het echt een tijdje tot een mix helpt, maar deze keer hielp de mix heel snel. Hij slaapt, na vier dagen, weer makkelijk in en draait niet meer uren rondjes in zijn hoofd over wat er allemaal mis kan gaan. Heel erg fijn dat hij weer rust in zijn hoofd heeft!

ben er blij mee

Waardering
Review door R op 14 juni 2022

slaap een stuk beter en heb lang niet zoveel opvliegers meer, ook overdag als ik aan het werk ben of andere activiteiten, vind ik het minder.

ik denk dat het aanslaat

Waardering
Review door Fleur op 14 juni 2022

Labrador is rustiger in de auto, spuugt niet, hijgt minder.

Ervaar rust

Waardering
Review door Layura op 13 juni 2022

Na jaar van borstkanker met operatie, bestraling en chemo ben ik de overgang in gegooid.

tevreden met de mix

Waardering
Review door Puline op 13 juni 2022

De druppeltjes werken. De tics zijn zeker nog aanwezig maar mijn dochter kan ze beter beheersen.

We merken zeker verschil

Waardering
Review door A.n. op 10 juni 2022

Wij merken zeker en vast verschil. Wanneer hij het neemt kan hij veel rustiger inslapen en de verwerking van de prikkels gebeurt veel sneller. Wij doen dus zeker voort!

Helpt goed

Waardering
Review door Peter Vrijhof op 9 juni 2022

Ik gebruik dit bij tijd en wijle bij spanningen en stress. Goede ervaring mee

voor het eerst geen aanval

Waardering
Review door janneke op 9 juni 2022

Bo heeft nu voor het eerst 1 maand geen epilepsie gehad ik ben heel blij. Geef het 3x daags 4x is niet te doen, wel een druppel meer per keer.

Goed

Waardering
Review door Jacolien op 8 juni 2022

Voor Lynn

Waardering
Review door Petra Jurgens op 5 juni 2022

Prima, de hond is een stuk rustiger en heeft minder last van toevallen en als ze ze heeft zijn ze ietsje minder ernstig.

Bij brand plekken werkt deze rescuegel fantastisch.

Waardering
Review door Sandra Lambers op 4 juni 2022

Wij vinden het tovergel. Bij brand plekken werkt het heel snel en doeltreffend. Wel super vervelend om te vernemen dat het mogelijk uit de handel wordt gehaald? Wij hopen erop dat het heroverwogen wordt en de productie verder gaat.

Wat een verschil

Waardering
Review door Sjoerdje op 2 juni 2022

We herkennen onze hond weer. Ze blaft bijna niet meer en ook het luisteren is super verbeterd. Ze is alert, maar veel minder angstig. Contact met andere honden gaat ze weer aan zonder afwachtende houding. Ook haar blessure lijkt haar geen parte meer te spelen. Wij raden het aan!!!

op advies van HSP coach

Waardering
Review door Paul op 1 juni 2022

Na 2 potjes voel ik me een stuk beter. Op advies van mijn HSP coach heb ik bij jou een mix gekocht en ik moet zeggen dat ik me veel beter en rustiger voel zal ook komen door de HSP Coaching of het 1 versterkt het ander, dat kan ook. Ik voel me er goed bij. Bedankt voor je goede zorg

goed

Waardering
Review door Geert op 28 mei 2022

Handig

Waardering
Review door Hendrik op 24 mei 2022

Ik ben blij dat ze voor mij de mix maken. Zelf alle flesjes aankopen is best prijzig en nu krijg ik precies wat ik graag wilde proberen en het was ook heel snel verzonden ja

Goed

Waardering
Review door Anomien op 23 mei 2022

Ik ben blij dat ik dit geprobeerd heb ,mijn roze kaketoe is veel rustiger en heeft bijna zijn staart terug

stukje beter

Waardering
Review door anonmiem op 20 mei 2022

Als Jade s nachts wakker is, is ze rustiger en gaat ze vaker weer rustiger slapen.

Gut

Waardering
Review door Elke op 20 mei 2022

Mika verträgt die Tropfen gut und hat bis jetzt keinen Anfall mehr gehabt. Danke und liebe Grüße

Onze Jack reageert goed op jouw bach druppels

Waardering
Review door Van Drie op 5 mei 2022

Onze Jack Russell/shih tzu reageert er goed op ,is minder onrustig dus ook minder aggresief.

Zo tevreden!

Waardering
Review door Pien op 5 mei 2022

Inmiddels gebruiken 3 van de 4 gezinsleden de druppels. We merken dat we door de druppels ontspannen en heerlijk slapen en doorslapen.

Werkt goed

Waardering
Review door Wim op 4 mei 2022

Het heeft even geduurd maar nu zijn we er. Hij slaapt rustiger. Nog wel wakker, maar niet meer zo'n drama!

Niks meer gesloopt

Waardering
Review door Adrie op 25 april 2022

ik weet niet wat ik mee maak dribbels is afgelopen week meer alleen geweest en heeft niks meer kapot gebeten Kan dat zo snel al werken?

Hyperactief

Waardering
Review door Rita op 25 april 2022

Bo is door de druppels positief veranderd, hij is een stuk rustiger, minder angstig en luistert goed (voor een puppy). Bedankt daarvoor.

0 opvliegers

Waardering
Review door Patsy op 25 april 2022

Zoals het nu gaat, gaat het prima! Slaap is goed, 0 opvliegers:)

Bestellen dit voor de 3e keer

Waardering
Review door Peter op 25 april 2022

Wij zijn er blij mee. Zita is meer ontspannen en door dat minder agressief. Dankjewel

Goed

Waardering
Review door Marie op 22 april 2022

Ben blij met de druppeltjes. Geeft me een rustig en vertrouwd gevoel en zie niet meer zo erg op tegen de bevalling en ik slaap ook beter

Goed spul

Waardering
Review door Theo op 20 april 2022

Bestel dit nu voor 2e keer mee met onze bestelling en geen teek meer gezien

Super goed

Waardering
Review door Louis op 20 april 2022

Op aanraden van Greetje dit gekocht voor onze rottweiler. In plaats van blaffen naar tv beelden, pakt hij nu dit stukje hout. Het maakt wel wat troep maar de stress is zo goed als weg. Bedankt voor het goede advies

we slapen eindelijk weer door

Waardering
Review door P op 11 april 2022

Wat een top middel zeg, wij slapen na 3 jaar weer tot half 6/6 uur uit! Bedankt

Werkt echt.

Waardering
Review door Tineke. op 21 maart 2022

Na een week gebruikt te hebben is mijn hond rustiger. Nu geen agressie meer naar honden in verte ook niet meer najagen . Nog een pluspunt betere ontlasting. Hond maakt een ontspannen indruk. Ik ga er vast en zeker mee door.

Goed

Waardering
Review door Geert op 18 maart 2022

Werkt goed.

Goed

Waardering
Review door Sijmen op 24 februari 2022

Duidelijk merkbaar, voelt zich veel beter op het gemak bij de hondentrainingen of in een onbekende omgeving. We hebben 2 flesjes gegeven aan onze hond en stoppen nu even om te kijken hoe het gaat. Bedankt voor de prettige service