Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


sem

Waardering
Review door Sylvia op 11 oktober 2021

De druppels werken tot nu toe goed bij Sem. Hij is rustiger aan de lijn.

sem

Waardering
Review door Sylvia op 11 oktober 2021

De druppels werken tot nu toe goed bij Sem. Hij is rustiger aan de lijn.

Angstige hond

Waardering
Review door Miranda op 6 oktober 2021

Mijn Jimmy heeft angsten sinds er een paar jaar geleden een rotje naar hem werd gegooid. Dus vuurwerkangst, maar ook voor regen, onweer, boren, schuren en auto rijden. Ik ben op advies deze druppels gaan proberen en mijn lieve Jimmy reageert hier goed op. Hijgt niet meer, vlucht gedrag wordt minder en bij de geluiden zijn scherpe kantjes eraf. Heel blij met dit resultaat.

Na drie, vier dagen merkte ik dat mijn denken rustiger werd. Dat nam daarna nog meer toe. Ik ben redelijk druk in doen en laten - aard van het beestje - maar in mijn hoofd is het zoveel rustiger geworden. En daardoor toch ook wel meer in doen en laten. Ik

Waardering
Review door Gebruiker op 6 september 2021

Na drie, vier dagen merkte ik dat mijn denken rustiger werd. Dat nam daarna nog meer toe. Ik ben redelijk druk in doen en laten - aard van het beestje - maar in mijn hoofd is het zoveel rustiger geworden. En daardoor toch ook wel meer in doen en laten. Ik ben er super blij mee.

Ik voel me rustiger

Waardering
Review door Wilma op 27 augustus 2021

Ik voel me over het algemeen iets rustiger in situaties met anderen. Trek me niet alles meer zo persoonlijk aan.

De eerste resultaten zijn merkbaar.

Waardering
Review door Frieda op 26 augustus 2021

Onze hond blaft(e) vooral in de tuin naar alles wat langskwam of overvloog en van vreemde (of terugkerende) geluiden. Dit blaffen is in ongeveer 14 dagen na gebruik van druppeltjes verminderd. We zijn er nog niet maar het verblijf in de tuin is voor iedereen (inclusief de buren) aangenamer geworden. We zijn blij dat we met deze druppeltjes gestart zijn.

Blij verrast

Waardering
Review door Wendy op 21 juli 2021

We hebben weer een heerlijk vrolijk kereltje die zijn nachtrust krijgt! Echt heel erg dankbaar!

Wij zijn blij met de bachbloesems

Waardering
Review door Tine op 18 juli 2021

Vooral op school merkt de juf verandering! We zijn heel blij met de druppels. Meestal lukt 3x per dag 4 druppels!

onze zoon slaapt weer heerlijk

Waardering
Review door Pascalle op 18 juli 2021

Wij willen je ontzettend bedanken. Onze zoon slaapt weer heerlijk en is ook veel opgewekter. We hebben ook het idee dat hij veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen. We blijven er voorlopig nog mee doorgaan!

goed

Waardering
Review door Wim op 4 juli 2021

Hij lijkt niet meer zo heel angstig/gestrest en hij laat mij met rust als ik slaap, een hele grote verbetering!

Rust en chill

Waardering
Review door Tracey Veldkamp op 3 juli 2021

Nu na dag 2 zie ik dat mijn Franse Bull lekker slaapt en stukje rustiger is. Ze blijft gewoon alert maar ik heb warempel een film in 1 keer kunnen uitkijken…. Ben benieuwd na aantal dagen wat er gebeurd ik ben echt hoopvol 🙏

Geen last meer van rusteloze benen

Waardering
Review door Ria op 2 juli 2021

Heb er echt baat bij. Veel meer energie em mijn benen voelen rustig.

oke

Waardering
Review door Bertus op 30 juni 2021

Na 1 keer gebruik merkte ik dat Nathan rustiger werd. Ik gebruik het nu alleen nog als ie echt in de overdrive zit maar gelukkig komt dat niet vaak meer voor

heel blij met de druppeltjes

Waardering
Review door Inge op 29 juni 2021

Druppeltjes op een stukje brood neemt hij goed in. Geen rommelende darmen meer en minder aanhankelijk, dus heel blij mee !

Goed

Waardering
Review door Miek op 29 juni 2021

Onze lieve loopt weer rustig langs mij. Ooit nog eens wat fel maar zoveel keren minder dan voor de druppels. Super!

Super goeie druppels

Waardering
Review door Herma op 28 juni 2021

Onze dobberman is een stuk rustiger geworden met de bachbloesem druppels. snachts ik kan nu goed doorslapen zonder dat ik of me man uit bed hoef te gaan

gaat goed

Waardering
Review door Anoniem op 23 juni 2021

ik merk dat er verandering is bij mijn dochter

weimaraner

Waardering
Review door Klaas op 23 juni 2021

hij lijkt wat rustiger

Goed

Waardering
Review door Klaas op 23 juni 2021

Ik merk een bepaalde rust. Kan mijn aandacht er beter bij houden en de paniek is weg.

Heel blij mee

Waardering
Review door Deborah op 14 juni 2021

Ik merkte al heel snel verschil, ik slaap beter en heb bijna geen opvliegers meer, mijn angst e.d zijn ook afgenomen, ben echt heel erg blij met de druppels, ik heb druppels voor zowel de menopauze als mijn hyperventilatie, en heb ook geen hyperventilate klachten meer gehad.

Goed

Waardering
Review door Katrien op 14 juni 2021

Momenteel merken we dat onze zoon nog boos is en zich aangevallen voelt, maar wel veel minder lang boos blijft. Dus we zijn al heel blij met die kleine verandering

Goed

Waardering
Review door Peter op 14 juni 2021

Het likken aan de poten is verminderd. Het uitvallen naar alles en iedereen helaas nog niet. Misschien dat je daar nog iets aan kan doen bij het volgende flesje?

Weinig verandering

Waardering
Review door Anoniem op 14 juni 2021

Ik kan niet zeggen dat ik verschil zie. Spijtig had er meer van verwacht.

Zeer minimaal

Waardering
Review door Anita op 14 juni 2021

Merk zeer minimaal verschil. Verwachtingen lagen hoger na het lezen van alle lovende reviews.

Al veel geprobeerd

Waardering
Review door Charlotte op 14 juni 2021

Vanwege gezinsverandering en verhuizing hebben mijn 2 honden last van verlatingsangst, uitvallen naar andere honden. Mijn jongste hond heeft ook nog zijn stress gehalte behoorlijk hoog, teveel prikkels is hem teveel, dus auto's, vogels, fietsers etc.. wat maar prikkels op kan wekken wordt hem teveel en kan hij niet verwerken. Al veel geprobeerd. We merken nu voor het eerst kleine veranderingen. De druppeltjes vinden ze lekker. Ze gaan er in als zoete koek.

Top

Waardering
Review door Saskia op 11 juni 2021

De druppeltjes geven we op een lepeltje want met de pipetje lukt het niet. Nu neemt ze ze heel flink in en is mee een ritueel geworden voor het slapengaan. Werkt super.

Goed

Waardering
Review door annnire op 10 juni 2021

Ik voel me minder moe en ontspannen. Mijn hoofdpijn is weg

zonder de druppels merk ik dat ze veel misselijker is

Waardering
Review door Erna op 10 juni 2021

zonder de druppels merk ik dat ze veel misselijker is

Blij met bachbloesem 55

Waardering
Review door Super op 9 juni 2021

na een dag of 10, ervaar ik een stuk meer rust in mijn hoofd, ben nog even druk als altijd, gelukkig, want ik ben gewoon heel druk en productief in de positieve zin, maar de rust in mijn hoofd en minder chaos is echt top, ben zeer tevreden met het product

Ik sta versteld van de veranderingen

Waardering
Review door Esther op 8 juni 2021

het nachtelijk zweten is gestopt en ik slaap daardoor ook stuk beter. ik weet niet wat er in zit maar het werkt voor mij.

goed

Waardering
Review door Eke op 6 juni 2021

minder last van ogen en minder last van geïrriteerde huid

goed

Waardering
Review door Evi op 6 juni 2021

De verandering is subtiel. Ik let nu ook bewuster op m’n ademhaling. Dubbel effect dus.

Super blij

Waardering
Review door Karel op 6 juni 2021

Druppeltjes op een plastic lepeltje zo in de mond geven gaat makkelijker. Aron is veel rustiger, tevreden en het huilen is een wereld van verschil! Lijkt geen of toch nog maar weinig last te hebben van krampen. De hysterie is echt weg. We hebben een heel ander kind!

Ik ben helemaal om

Waardering
Review door Roos op 6 juni 2021

k heb weinig tot niets geen vreetbui meer. Ik heb alleen nog vreetbuien als ik erg moe ben. Maar ik ga zeker weer bestellen

Voel me rustiger

Waardering
Review door Tineke schreef op 5 juni 2021

Na 10 dagen druppelen merkte ik dat ik smorgens frisser voelde en gelukkig is dat nog steeds zo. Ik ben gewoon wat rustiger van binnen, dank u wel voor de bachdruppeltjes.

examendruppeltjes voor tienerdochter

Waardering
Review door Marja schreef op 5 juni 2021

meer zelfvertrouwen in zichzelf. Wij zijn zelf tevreden dat ze op deze manier de aankomende examenperiode tegemoet kan, waarvoor een welgemeende dankjewel!