Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


de mix werkt goed bij mij

Waardering
Review door Tonie op 8 april 2021

Heb in verleden ook ademhalingsoefeningen bij therapeut gehad wat absoluut niet werkte. De druppels van U werken bij mij het beste gaat nu ook beter maar kan nog niet zonder.

Wij staan versteld

Waardering
Review door Anna schreef op 29 maart 2021

5 jaar lang slaap problemen gehad met onze adoptie dochter. Nog nooit een nacht doorgeslapen . Sinds deze druppels al een paar nachten doorgeslapen in eigen bed!

Heel hartelijk bedankt voor de bachdruppeltjes voor onze dochter

Waardering
Review door Charlotte op 23 maart 2021

We slapen nu precies een week door in de nachten en ze heeft zelfs een keer tot 8.00 uur geslapen. We wisten niet wat ons over kwam. Ook ik zelf slaap goed met jouw druppels. Ze wordt in de nacht niet meer wakker of heel even en valt dan zelf weer terug in slaap. Echt, wat kan een goede nachtrust toch goed doen voor zowel ouder als kind. Ook namens mijn vriend bedankt

Minder boos zijn

Waardering
Review door moeder van gio op 23 maart 2021

Even een update Mijn zoon Gio die is al 4 weken geleden begonnen met de druppels. En wat ik zie is dat hij er goed op reageert, is minder (eigenlijk helemaal haast niet meer) boos, zie het voornamelijk met de omgang met zijn oudere broer (17) daar kon hij soms echt ontploffen, nou is mijn oudste ook soms vervelend, zoals de meeste broers /zussen. Maar als ze samen bezig waren wachten ik elke keer op de ontploffing en dat gebeurde gewoon niet. Op school gaat beter, zie ook dat hij zelf initiatief neemt om dingen op te lossen of opschrijft waar voorheen niet aan dacht om te doen. Minder afgeleid, thuis ook, werkt door zonder te zuchten en te puffen. Alleen vind ik hem nog steeds erg moe, slaapt onrustig en zegt dat hij heel veel droomt.

Het werkt ontzttend goed

Waardering
Review door Julia schreef op 23 maart 2021

Het werkt voor Sjuul ontzettend goed, hij is zo veel rustiger dan voor ik de druppels gebruikte.. het is een vrolijker ventje geworden

blijf de bachbloesems gebruiken

Waardering
Review door Anoniem schreef op 18 maart 2021

Hij heeft veel baat bij de mix. Is een stuk rustiger en geeft zich makkelijker over.

Merken verschil

Waardering
Review door M schreef op 17 maart 2021

Onze herder dame doet het er goed op de mix. Ze stabieler, gelijkmatiger en stuk minder angstig.

ervaring met bachdruppeltjes voor hond airdale terrier

Waardering
Review door Joy op 10 maart 2021

Wel, heel erg dankbaar. Er is goed verschil te zien. Ook bedankt voor de snelle en persoonlijke reacties. Alle vertrouwen in u en ik raad de mensen u aan. Groetjes Joy

Gebruik de bach druppeltjes tegen bedplassen sinds 10 dagen

Waardering
Review door Mariska op 5 maart 2021

Hij gaat toch al iets spontaner naar het toilet. Het is zeker nog niet volledig in orde, maar we beginnen toch een verbetering te merken. Deze week heeft hij sommige dagen geen natte broekjes op school gehad, wat toch al veel beter is.

Goed

Waardering
Review door Sander op 4 maart 2021

De druppels werken goed bij Messi. Hij loopt niet meer weg en blaft niet meer naar voorbijgangers.

Werkt heel goed

Waardering
Review door Sarah op 26 februari 2021

Ze helpen heel goed. Vacht is bijna terug en hij is minder angstig.

Rustig

Waardering
Review door Trudy op 25 februari 2021

Hij is rustig. Het innemen van de druppeltjes 4x per dag schort er nog weleens aan. Maar als we dit zelf ook mee opvolgen, merk je direct verschil. Hij zelf ook trouwens.

Werkt goed

Waardering
Review door Madeleine op 15 februari 2021

Werkt naar mijn idee best goed. Sinds een week slaapt mijn dochtertje veel beter.

Voel me er goed bij

Waardering
Review door Evi op 15 februari 2021

Heb net weer een flesje aangekocht bij Greetje. Voel me er goed bij

Super tevreden

Waardering
Review door Kamilla op 15 februari 2021

We bestellen nu voor de 2x een flesje omdat we heel tevreden zijn over het de werking. Het werkt super goed bij onze zoon.

Bizar, het werkt geweldig

Waardering
Review door Elles op 12 februari 2021

Onze zoon 5,5 maand sliep mega slecht, zowel overdag als s'nachts. Heel onrustig, na een week heeft hij 1 nacht doorgeslapen en andere nachten 1 of 2 keer wakker geweest. Zoveel rustiger. Hij was al leuk maar hij is nog leuker geworden. Ik raadt het iedereen aan. Echt geweldig!

Top!!

Waardering
Review door Charlotte op 10 februari 2021

Ik geef de druppels nu 2 weken en ze gaat eindelijk naar haar bak!!

Goed!

Waardering
Review door Kim op 25 januari 2021

Ze trekt niet meer aan de riem en dat maakt onze wandelingen een stuk aangenamer.

Prima

Waardering
Review door Inge op 24 januari 2021

Onze adoptiehond was erg onrustig en blafte veel, vaak zonder duidelijke aanleiding . Sinds we zijn gestart met de druppels werd hij gaandeweg kalmer en gebalanceerder. Hij blaft nu veel minder en vindt meer rust. We zijn heel tevreden.

Hazeslaapjes

Waardering
Review door Anoniem schreef op 20 januari 2021

Toen onze dochter 3,5 maand was, stapelden de problemen omtrent haar slaap steeds meer op. Ze sliep overdag alleen korte hazenslaapjes, kwam zelf niet in slaap, alleen door te wiegen, sliep alleen ingebakerd, was erg onrustig, huilerig tussen de korte slaapjes omdat ze nog moe was, erg onrustige nachten etc. Uiteindelijk ontdekten we de Bach bloesem mix van Greetje en zijn hier mee gestart toen ze 4 maanden oud was. Binnen enkele dagen merkten we duidelijk verschil. Ze sliep steeds langer, hoefde niet altijd gewiegd te worden en viel steeds vaker zelfstandig in slaap, was vrolijker, en sliep veel rustiger. Inmiddels zijn we 1,5 maand verder en hebben we een heel ander meisje. Ze slaapt nog steeds 2 lange dutjes en 1 korte, slaapt zelfstandig in, slaapt niet meer ingebakerd en is een enorm vrolijk meisje. Wat heeft dit ons rust gegeven en weer meer uren slaap. Wij zijn enorm blij dat dit geholpen heeft. Het eerste flesje is bijna leeg en gaan het nu aankijken zonder druppels. Mochten we weer een terugval zien, starten we snel weer met deze druppels. Greetje reageert ontzettend snel en heeft ons heel goed geholpen. Misschien zal het niet voor elk kindje DE oplossing zijn maar voor nu heeft het onze dochter en ons enorm geholpen!

Bachbloesems vuurwerk

Waardering
Review door Anoniem schreef op 6 januari 2021

Ik wilde even laten weten dat het dit jaar veel beter is gegaan. Er waren minder knallen vanwege het verbod, maar ook als er knallen waren reageerde hij minder angstig. Hij vond het savonds nog steeds niet prettig om naar buiten te gaan maar deed nog wel zijn behoefte. Op de dag zelf was hij buiten even in paniek maar heeft niet lopen rillen en lag om 12 uur zelfs op z'n rug te slapen. Volgende keer bestellen we de druppels weer! Bedankt!

Bachdruppeltjes tegen stress vuurwerk hielpen goed

Waardering
Review door Baasje van Mascha op 6 januari 2021

Allereerst wil ik zeggen dat de druppels tegen vuurwerkangst bijzonder goed hebben geholpen. Ze had niet meer dat ze zo angstig was dat ze wilde vluchten. Ze zocht onze nabijheid en door aanraking, beetje de vacht kneden en zware druk van onze handen was ze relatief rustig. Dank je wel

Bachdruppeltjes tegen bijten

Waardering
Review door P.D. asten op 27 december 2020

Deze druppels hebben geholpen want hij bijt geen andere honden meer en laat mijn andere hond meer met rust.

Tevreden

Waardering
Review door Cynthia op 23 december 2020

We zijn nu een aantal weken bezig en ik merk aan mijn zoontje van 5 jaar, dat hij rustiger is, niet gauw boos wordt of zijn boosheid snel verdwijnt. Hij zit lekkerder in zijn vel en heeft niet de drang om continu maar bezig te zijn. Het spelen gaat ook beter, hij kan nu zelf langer geconcentreerd spelen met en zonder mijn hulp.

Bachbloesem voor Border Collie

Waardering
Review door Dominicus schreef op 21 december 2020

We hebben al heel wat geprobeerd dit is het eerste waarbij we merken dat ons Collie wat beter luistert gemakkelijker te corrigeren is en zeker bij bezoek die hij eerst niet met rust liet en nu wel

Bachbloesem voor Border Collie

Waardering
Review door Dominicus schreef op 21 december 2020

We hebben al heel wat geprobeerd dit is het eerste waarbij we merken dat ons Collie wat beter luistert gemakkelijker te corrigeren is en zeker bij bezoek die hij eerst niet met rust liet en nu wel

Hond doet het goed met vuurwerkmix

Waardering
Review door Renate op 20 december 2020

Hij reageert goed op de druppeltjes. Overdag merk je niets meer aan hem en 's avonds dan merk je dat hij nog wel wat bang is maar veel sneller hersteld van de schirk.

Hond labradoodle rustig

Waardering
Review door Anoniem schreef op 20 december 2020

Voor onze hond werken de druppels best goed. Hij is niet meer zo druk en dominant aanwezig in ons bijzijn. We ontzettend blij dat we afgelopen weken een lieve hond tevoorschijn hebben zien komen!

Bachbloesems menopauze

Waardering
Review door Irene schreef op 16 december 2020

voel mij stukken beter. Nog een enkele opvlieger en slaap weer top

Super!!!

Waardering
Review door Ronald Timmermans op 4 december 2020

Ongeveer 3 maanden geleden zijn Wilma en ik (Ronald) gestart na een nare ervaring met Beauty, onze cocker spaniel voor een periode van 2 jaar (pup tot nu) met uw hyperactieve gemixed druppels. Er staat 4 x daags 5 druppels, Wij geven 3 x daags 5 a 6 druppels. Het resultaat is echt oke. Ze trekt niet meer en is nu veel rustiger geworden. Eventueel corrigeren we Beauty en ze komt weer terug naast ons lopen! Ze is rustig geworden. Dank u wel.

Goed

Waardering
Review door Reina op 23 november 2020

Mijn indruk is dat ze goed helpen , heeft nog weinig gegromd bij verbod en niet meer gebeten .

Droog in huis

Waardering
Review door Anoniem op 23 november 2020

De druppels die je voor onze hond Tom hebt samengesteld slaan heel goed aan.

Werkt goed

Waardering
Review door Sylvie op 23 november 2020

Onze dochter heeft er echt baat bij en is er tevreden over!! Nogmaals bedankt.

Blij dat de bachbloesem mix mij goed heeft geholpen

Waardering
Review door Aurelie op 23 november 2020

Ik ben er rustiger van geworden en vooral het (nachtelijk) zweten is zo goed als verdwenen.

we gaan vooruit

Waardering
Review door Anoniem op 12 november 2020

Het blaffen wordt minder is nog wel aanwezig maar houd minder lang aan. Hij lijkt ook rustiger te slapen, meer ontspannen.

Zeer tevreden

Waardering
Review door Anoniem op 3 november 2020

Ik wilde even doorgeven dat de druppels weer heel erg hebben geholpen. Na 2 dagen nieuwe druppels slaapt Danique overdag ook weer goed, en slaapt s ochtends weer wat langer door. Ik ben altijd zeer tevreden met de druppels en jouw service!