Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Goed

Waardering
Review door Sijmen op 24 februari 2022

Duidelijk merkbaar, voelt zich veel beter op het gemak bij de hondentrainingen of in een onbekende omgeving. We hebben 2 flesjes gegeven aan onze hond en stoppen nu even om te kijken hoe het gaat. Bedankt voor de prettige service

Heel blij mee

Waardering
Review door Anoniem op 22 februari 2022

Ik wil u graag bedanken. De druppels helpen mij enorm. Echt geen migraine aanvallen meer gehad sinds ik het gebruik! Heel blij mee!!

Werkt voortreffelijk

Waardering
Review door Steven op 18 februari 2022

Helpt zeer goed bij onze 8 jarige dochter. Slapen gaat goed, beter aanspreekbaar, oogt rustig. We zijn er blij mee. Bedankt!

Werkt fantastisch

Waardering
Review door Sybille op 7 februari 2022

De druppels samen met de thee werken zo goed om in slaap te vallen. Ze is overdag een stuk vrolijker. Heerlijk!

Luna doet het goed

Waardering
Review door Danique op 4 februari 2022

Hij is weer de vrolijke hond. Geen aanvallen meer, niet meer angstig. We zijn heel tevreden met de bach druppeltjes

bachdruppeltjes voor buikpijn van onze hond

Waardering
Review door Thijs op 25 januari 2022

Hij is rustiger, eetlust is nu goed en de ontlasting ook. We zijn tevreden.

Goed

Waardering
Review door Charlotte op 7 januari 2022

Ze was bang voor ongegronde of onbestaande dingen. Wilde alleen naar het toilet met de deur open. Huilde altijd als ik haar moeder even weg moest. Moet altijd 1 van ons bij haar slapen. Dat is van de baan. Ze is nog wat onzeker maar durft meer. We zijn super tevreden, niet verwacht.

Tevreden met de bachbloesems voor mechelse herder

Waardering
Review door Bert op 4 januari 2022

de spanning van elke keer naar buiten gaan en de schuim bek zodra hij de eerste stap naar buiten zet zijn weg. Ik ben blij met de druppels. Dankjewel!

Gekocht voor mijn kleinzoon

Waardering
Review door Trinette op 28 december 2021

Slaapt prinsheerlijk

Ervaring met bachbloesem vuurwerkstress druppels

Waardering
Review door Dirk op 23 december 2021

Ze reageert ontzettend positief op de vuurwerkstress druppels, kijkt nu op wanneer ik thuis ben maar blijft op de bank liggen ipv in blinde paniek eronder te duiken. Ze blijft nog wel alert maar geen paniek meer❤

Ongelooflijk

Waardering
Review door Nienke op 14 december 2021

Ik was sceptisch over het gaan gebruiken van deze druppels. Al 3 maanden sliep mijn zoon van 20 maanden niet meer door. Om de 2 uur werd hij gillend en huilend wakker. Dus toch maar deze druppels gaan bestellen.. Het is echt ongelooflijk, precies op de 10e dag van het gebruik van deze druppels sliep hij de hele nacht door… Nu, twee weken verder, slaapt hij nog steeds als een roosje en heeft zelfs een ochtend doorgeslapen tot 8 uur… Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit product heb gekozen! Dank je wel

Zeker een aanrader

Waardering
Review door C, Swam- van Meeuwen op 10 december 2021

Ik bemerkte na een paar dagen gebruik al grote positieve verandering in de houding, het gedrag en het slaap patroon van mijn zoontje. Hij is een stuk meer ontspannen, vrolijker en slaapt beter. Hij kan de prikkels beter verdragen. Ben vooral blij dat hij zichtbaar beter in z'n velletje zit.

Zorgvuldig

Waardering
Review door Laura op 6 december 2021

De zorgvuldigheid waarmee je alles verpakt; zo mooi, zo vol met liefde en toewijding. Zowel zichtbaar als voelbaar. Dank je wel en onze zoontje thijmen doet het er goed op.

Werkt goed

Waardering
Review door Quit op 30 november 2021

Voor de 2de keer besteld werkt goed

Gekocht voor de huiskat van het verzorgingstehuis waar ik werk

Waardering
Review door Carla op 25 november 2021

ze plast niet meer tegen de deuren aan en ze lijkt wat rustiger. Ik had al op mijn werk gezegd ik heb het ook gebruikt voor mijn franse bulldog pup en dat heeft hem ook geholpen . Dus we zijn er blij mee!

Bachbloesem vuurwerk border collie

Waardering
Review door Tom op 18 november 2021

Mijn hond is duidelijk meer ontspannen en maakt ook weer beter contact met de andere honden in huis. Ik koop nu nog een flesje voor hem en hoop dat het zo blijft tijdens oud en nieuw.

goed

Waardering
Review door Yasmine op 18 november 2021

Wij zijn erg dankbaar voor de resultaten die we zien dankzij de bachbloesem mix

Goed spul

Waardering
Review door Sebb op 16 november 2021

Werkt heel goed, fijne ervaring mee

Goede ervaring met Bachbloesems blaffende hond

Waardering
Review door Tess op 12 november 2021

De druppels werken heel goed. Hij is veel rustiger en kan nu in de tuin heel vaak lekker buiten zijn. Ok kan hij andere honden makkelijker tegen komen. Heel erg fijn. Super bedankt!

Druppeltjes voor vuurwerkstress helpen hier goed

Waardering
Review door Lonneke op 12 november 2021

Kwartier voor laatste wandeling geef ik de druppels, omdat hier bijna elke avond vuurwerk af gaat. Ben zeer blij met deze mix, groetjes

Tevreden

Waardering
Review door Anoniem op 9 november 2021

Het rijgedrag is nagenoeg weg, hij heeft nog wel periodes waarin hij overmatig aan het snuffelen is

Stress is afgenomen en mijn adem is rustiger

Waardering
Review door Timo op 3 november 2021

Ik neem de druppeltjes iedere dag en voel de spanningen van me afglijden. Ik maak me minder druk en let ook minder op mijn adem. Ik heb ondertussen mijn 2e flesje bijna leeg en bestel straks nog een flesje, voor de zekerheid.

Stress is afgenomen en mijn adem is rustiger

Waardering
Review door Timo op 22 oktober 2021

Ik neem de druppeltjes iedere dag en voel de spanningen van me afglijden. Ik maak me minder druk en let ook minder op mijn adem. Ik heb ondertussen mijn 2e flesje bijna leeg en bestel straks nog een flesje, voor de zekerheid.

Super!

Waardering
Review door Stephanie op 12 oktober 2021

De driftbuien van mn 2 jarige zoontje zijn korter en ik kan hem er makkelijker uit krijgen. Ook heeft hij minder driftbuien. Hij zit veel lekkerder in zijn vel, zo vrolijk. We zijn over de helft van het 1e flesje en ik heb er nog 2 besteld! Wat een verademing!

sem

Waardering
Review door Sylvia op 11 oktober 2021

De druppels werken tot nu toe goed bij Sem. Hij is rustiger aan de lijn.

sem

Waardering
Review door Sylvia op 11 oktober 2021

De druppels werken tot nu toe goed bij Sem. Hij is rustiger aan de lijn.

Angstige hond

Waardering
Review door Miranda op 6 oktober 2021

Mijn Jimmy heeft angsten sinds er een paar jaar geleden een rotje naar hem werd gegooid. Dus vuurwerkangst, maar ook voor regen, onweer, boren, schuren en auto rijden. Ik ben op advies deze druppels gaan proberen en mijn lieve Jimmy reageert hier goed op. Hijgt niet meer, vlucht gedrag wordt minder en bij de geluiden zijn scherpe kantjes eraf. Heel blij met dit resultaat.

Na drie, vier dagen merkte ik dat mijn denken rustiger werd. Dat nam daarna nog meer toe. Ik ben redelijk druk in doen en laten - aard van het beestje - maar in mijn hoofd is het zoveel rustiger geworden. En daardoor toch ook wel meer in doen en laten. Ik

Waardering
Review door Gebruiker op 6 september 2021

Na drie, vier dagen merkte ik dat mijn denken rustiger werd. Dat nam daarna nog meer toe. Ik ben redelijk druk in doen en laten - aard van het beestje - maar in mijn hoofd is het zoveel rustiger geworden. En daardoor toch ook wel meer in doen en laten. Ik ben er super blij mee.

Ik voel me rustiger

Waardering
Review door Wilma op 27 augustus 2021

Ik voel me over het algemeen iets rustiger in situaties met anderen. Trek me niet alles meer zo persoonlijk aan.

De eerste resultaten zijn merkbaar.

Waardering
Review door Frieda op 26 augustus 2021

Onze hond blaft(e) vooral in de tuin naar alles wat langskwam of overvloog en van vreemde (of terugkerende) geluiden. Dit blaffen is in ongeveer 14 dagen na gebruik van druppeltjes verminderd. We zijn er nog niet maar het verblijf in de tuin is voor iedereen (inclusief de buren) aangenamer geworden. We zijn blij dat we met deze druppeltjes gestart zijn.

Blij verrast

Waardering
Review door Wendy op 21 juli 2021

We hebben weer een heerlijk vrolijk kereltje die zijn nachtrust krijgt! Echt heel erg dankbaar!

Wij zijn blij met de bachbloesems

Waardering
Review door Tine op 18 juli 2021

Vooral op school merkt de juf verandering! We zijn heel blij met de druppels. Meestal lukt 3x per dag 4 druppels!

onze zoon slaapt weer heerlijk

Waardering
Review door Pascalle op 18 juli 2021

Wij willen je ontzettend bedanken. Onze zoon slaapt weer heerlijk en is ook veel opgewekter. We hebben ook het idee dat hij veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen. We blijven er voorlopig nog mee doorgaan!

goed

Waardering
Review door Wim op 4 juli 2021

Hij lijkt niet meer zo heel angstig/gestrest en hij laat mij met rust als ik slaap, een hele grote verbetering!

Rust en chill

Waardering
Review door Tracey Veldkamp op 3 juli 2021

Nu na dag 2 zie ik dat mijn Franse Bull lekker slaapt en stukje rustiger is. Ze blijft gewoon alert maar ik heb warempel een film in 1 keer kunnen uitkijken…. Ben benieuwd na aantal dagen wat er gebeurd ik ben echt hoopvol 🙏

Geen last meer van rusteloze benen

Waardering
Review door Ria op 2 juli 2021

Heb er echt baat bij. Veel meer energie em mijn benen voelen rustig.