Postnatale-Depressie

Bach bloesem tijdens de zwangerschap

Waardering: 1
05% of 5
€ 29,95
 • Helpt bij neerslachtigheid
 • Helpt bij vermoeidheid
 • Brengt emoties in balans
 • Helpt bij de veranderingen in je leven
 • Minder last van schuld of schaamtegevoelens
 • Voor geduld en rust in je hoofd en lijf
 • Meer ontspanning en plezier met je baby
 • Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap 

Kies aantal:

Bach Bloesem Mix Tijdens en na Zwangerschap 

Zwangerschap en geboorte zijn meestal een vreugdevolle tijd. Maar niet altijd: neerslachtigheid tijdens en na de zwangerschap is een veel voorkomend probleem. Vaak wordt het probleem zelfs niet onderkend. Hormonen en de veranderende situatie krijgen meestal de schuld.

De symptomen variëren van licht tot zwaar:

 • Vermoeidheid
 • Emotioneler
 • Angstiger
 • Gevoel de situatie niet aan te kunnen
 • Verlies van interesses
 • Schaamtegevoel
 • Concentratieproblemen

 

Babyblues 

Een kindje krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Je maakt als moeder veel veranderingen door, zowel lichamelijk en hormonaal, maar ook emotioneel en sociaal. Plotseling is er een nieuwe grote verantwoordelijkheid en je kindje vraagt veel zorg. Een pasgeboren baby is kwetsbaar, dus bezorgdheid ligt op de loer. Het is echt geen wonder dat jij na de bevalling wat sneller last hebt van wisselende stemmingen. Misschien vloeien de tranen wat sneller of is je lontje wat korter? De meeste moeders geven aan dat ze last hebben van huilbuien, prikkelbaarheid, nervositeit of slaapproblemen.

Zwangerschap, geboorte, borstvoeding én verzorging van de baby kunnen een sterke wissel treken op jou als vrouw, zowel fysisch als psychisch. Het lijkt misschien allemaal heel rooskleurig maar veel vrouwen zijn net als jij door de (hormonale) veranderingen emotioneler geworden. Ook de onderbroken nachten kunnen parten spelen. Je komt vaak slaap tekort, geen wonder dus dat jij je moe voelt. Meestal gaan het vanzelf over en komt alles op z'n pootjes terecht. Maar niet altijd. Misschien blijf jij je somber voelen of ben je nog steeds prikkelbaar? Dan kunnen Bachbloesems je ondersteunen om weer beter in je vel te komen. 

Weer aan het werk?

De combinatie met werk en of de zorg voor andere kinderen binnen het gezin kunnen soms overweldigend voelen waardoor  jij je overvraagd voelt.  Sinds je weer aan de slag bent op je werk merk je dat je prikkelbaarder bent of vermoeider? Elke dag de race tegen de klok om je werk te combineren met de zorg voor je kleintje die naar de opvang gaat of naar je ouders. De dagelijkse files, boodschappen en de zorg voor misschien meer kinderen in het gezin, onderbroken nachten? Het werkt je allemaal op de zenuwen. Als de nervositeit en opgejaagde gevoelens het overwicht krijgen, kun je niet goed herstellen van de zwangerschap en bevalling maar ook niet optimaal genieten van je baby. Vaak vertellen moeders dat ze zich schamen en last hebben van schuldgevoelens. Daarvoor kunnen Bachbloesems een natuurlijk steuntje in de rug zijn om deze nare gevoelens te verwerken en verzachten. 

Bach Bloesem Mix helpt emoties in balans te brengen waardoor jij weer tot rust komt. Het is veilig  in gebruik ook tijdens borstvoeding en zwangerschap. 

Overleg met de huisarts als jij je zorgen maakt over een jonge moeder die elk probleem ontkent. 


Direct een Bach Bloesem Mix kopen? Dat gaat zo100% natuurlijk Greetje

 1. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode
 2. Nieuwe klant? Gebruik de couponcode WELKOM18  en ontvang direct 5% korting
 3. Beantwoord na aankoop de korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix persoonlijk voor jou ga verfijnen. Het staat je vrij de vragen te beantwoorden, het is niet verplicht. Indien ik geen reactie ontvang, wordt de mix samengesteld volgens de productinformatie op de website.
 4. Bespaar op verzendkosten! Bij Greetje worden de pakketje altijd gratis thuisbezorgd en snel geleverd binnen 1-2 werkdagen

Privacy Policy

 

 

Aanbevolen dosering

4 tot maximaal 6x daags 4 druppeltjes onverdund innemen. Verspreid innemen over de dag versterkt de werking van de mix.

 1. Bij het ontbijt
 2. Tussen de middag of na thuiskomst
 3. Bij de avondmaaltijd
 4. Voor het slapen gaan

Een Bach Bloesem Mix is een kant-en-klaar product. D.w.z. het is direct klaar voor gebruik. Verdun je de druppeltjes met drinken, komt het de uitwerking niet altijd ten goede. Ook innemen tijdens weekenden of vakanties. Het is in je eigen belang zo min mogelijk te verzuimen. 

Ingrediënten

 • Inhoud 50 ml bestaande uit: natuurlijk mineraalwater, alcohol en mix van originele Bach Bloesem Remedies. Met uitzondering van de Bach Bloesem Mixen voor baby's. Deze bevatten geen alcohol als conservering.
 • Het is helaas nog niet mogelijk om standaard bij de bestelling een overzicht van de verwerkte bloesemremedies toe te voegen. Wil je graag weten welke bloesemremedies verwerkt zijn in de mix van jou of van je kind, vermeld dit dan direct na aankoop of bij stap 6 Bijzonderheden bij het laatste afrekenscherm. Tijdens het samenstellen van de persoonlijk Bach Bloesem Mix schrijf ik de bloesemremedies op en voeg dit toe aan de bestelling. 

Bijwerkingen

 • Geen

Voorzorgsmaatregelen

 • Bach Bloesem Mix dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden.
 • Houd de flesjes uit de buurt van elektronische apparatuur zoals magnetron of wifi.
 • In verband met hygiëne is het belangrijk dat je er goed op let dat je met de tong het glazen pipetje niet aanraakt.

Goed om te weten

 • Bloesemremedies zijn geen medicijnen of een geneesmiddelen. 
 • Bloesemremedies zijn wetenschappelijk niet aangetoond.
 • Bloesemremedies mogen niet worden ingezet ter vervanging van voorgeschreven medicatie en of medische behandelingen. 
 • Gebruik Bachbloesems nooit als enige behandeling voor een ziekte en of aandoeningen waarbij medicatie noodzakelijk is.
 • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst uw huisarts.

 

 

 

 

Schrijf een review
Waardering:

Klantenreviews
 1. Helpt tijdens en na zwangerschap

  Helpt bij neerslachtigheid Helpt bij vermoeidheid Brengt emoties in balans Helpt bij de veranderingen in je leven Minder last van schuld of schaamtegevoelens Voor geduld en rust in je hoofd en lijf Meer ontspanning en plezier met je baby Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap 
  zwangerschap verloopt prima!
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Ik voel echt dat mijn hormonen in meer in balans zijn en dat ik rustiger slaap door de druppels. Mijn zwangerschap verloopt super goed, zonder klachten en dat is ook echt mede dankzij jou druppels! Bedankt!

 

Kies aantal:

Greetje Engelmoer

Advies nodig? Ik help je graag

Tijdens kantooruren kun je mij bellen. Liever mailen? Dat kan ook. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Bellen tussen 09:00 uur tot 17:00 uur 31 6 55 174 107

Stuur een e-mail naar of vul het contactformulier in.