Greetje 018Mijn naam is Greetje Engelmoer. Ik ben geboren in Leeuwarden in 1969. Opgroeiend in de Friese natuur, werd ik al vroeg aangetrokken door alles wat groeit en bloeit. De natuur inspireert en brengt me rust. Ik ben dol op wandelen. In de buitenlucht raakt mijn hoofd leeg. Onderweg zie ik zoveel moois. Een kleine bonte specht, druk tikkend in het ochtendlicht, een grote buizerd zwermend boven de heide of een zeldzaam bloemetje. Ik kan daar immens blij van worden. Over deze ontmoetingen in de natuur schrijf ik vaak voor mijn 'Bloesemnieuws' of in mijn blog. Ik vertel graag over de kracht uit onze natuur.

Hoe helend de natuur kon zijn, ondervond ik jaren geleden. Via een Bach Bloesem Consulent kreeg ik gebruikersflesjes met verschillende Bach Bloesem Remedies. Het effect was direct waarneembaar. Ik ervoer herkenning en bewustwording en kon overgaan tot actie. Bach Bloesems hebben mijn leven positief veranderd.

Ik heb bewust de keuze gemaakt door Bach Bloesem Mixen op maat samen te stellen. Inmiddels weet ik dat door mijn persoonlijke aanpak veel mensen terugkomen voor een herhaalrecept voor zichzelf, hun kinderen of huisdieren. Of ze vertellen hun positieve ervaring door aan familie en vrienden. 

Ook jij kunt van mij alle aandacht krijgen die je nodig hebt. Een luisterend oor, een passend advies. Een Bach Bloesem Mix  die op maat voor jou wordt samengesteld. Persoonlijk, betaalbaar en met zorg bereid. Nadat je een Bach Bloesem Mix rond een bepaald thema hebt gekocht, ontvang je een paar korte vragen, zodat ik een goed beeld krijg waarom jij ondersteuning van een Bach Bloesem Mix nodig hebt. Aan de hand hiervan, stel ik je mix samen. Door deze persoonlijke aanpak, gaan we samen voor de maximale ondersteuning voor jou, je kind of je huisdier.

Heb je advies nodig, mail of bel gerust. Uiteraard ga ik zeer zorgvuldig met alles wat je mij toevertrouwt om.

Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet, 

Greetje Engelmoer 


Relevante opleidingen

Erkend bach bloesem adviseurVZW de Walnoot, Brasschaat (B)

  • Basisopleiding niveau 1 en niveau 2
  • Vier thematische verdiepingsdagen
  • Bach Remedies voor kinderen
  • Vervolg difference dagen (1-2)
  • Bach & Chinese 5-Elementenleer 

Bloesemremedies Nederland, Horst (NL)

  • Jaaropleiding Bloesemtherapie
  • Nieuwetijdsremedies
  • Jaaropleiding Geneeswerk