Bekijken als

1 producten in totaal

Bach Bloesem Kindermix Maatwerk

Alle Bach Bloesem Mixen worden door Greetje persoonlijk voor kinderen samengesteld.

Je hoeft niet te kiezen uit meerdere thema's, je hoeft niet meerdere verschillende mixen te kopen, alles is bespreekbaar. Nadat we gezamenlijk de samenstelling hebben doorgenomen, wordt de Bachbloesem mix persoonlijk voor je kind bereid en nog dezelfde dag verzonden. 100% maatwerk zonder bijkomende kosten. 

 

Voordelen van een Bach Bloesem Kindermix

  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Hoogste kwaliteit Bach Bloesem Mix 
  • Uitstekende prijs-, kwaliteitverhouding

 

Vraag nu gratis advies

Vragen worden vlot en vertrouwelijk beantwoord. Het verplicht je tot niets.

Bach Bloesem op maat - Kinderen​​

Meest gestelde vragen van ouders?

  • Mijn kind is snel afgeleid op school maar hij is ook heel onzeker. Moet ik nu twee verschillende mixen kopen?

Nee, je kunt 1 Bach Bloesem Mix kopen, bijvoorbeeld Bach Bloesem Mix Concentratie. Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met een paar korte vragen. Zo wil ik graag weten waardoor je kind wordt afgeleid, vraagt hij veel aandacht op school en thuis, slaapt je kind goed, aangevuld met nog een paar vragen. Daarnaast kun je zelf ook aangeven welke wensen jullie hebben. Is je kind onzeker, vermeld dat in de mail. Is je kind opstandig? Ook dat lees ik graag. Ik print de mailtjes en houd deze bij de hand als ik de mix ga samenstellen voor jouw dochter of zoon. Zo zijn jullie verzekerd van de meest optimale Bach Bloesem Mix. 

  • Moet je een kuur van 3 maanden volgen?

Nee, je hoeft echt geen kuur van 3 maanden te volgen. Mijn eerlijke advies is om 1 a 2 flesjes Bach Bloesem Mix te laten samenstellen. Kijk hoe het gaat, lukt het met de dosering, hoe reageert je kind? Na een week of 4-6 hebben we een korte evaluatie. Mocht het nodig zijn, dan kun je heel gemakkelijk een flesje Bach Bloesem Mix nabestellen.  

  • Kan een Bach Bloesem Mix gecombineerd worden met reguliere medicijnen?

Ja dat mag. Bachbloesems beïnvloeden de werking niet van medicijnen. Het is overigens raadzaam om een eventueel behandeld arts op de hoogte te brengen van het gebruik van de Bachbloesems. Dit kan geen kwaad. Bachbloesems zijn dus veilig in gebruik, ook in combinatie met andere medicijnen. 

  • Als mijn kind naar school gaat, hoe geef ik dan de druppeltjes?

Ik adviseer om de druppeltjes aan je kind te geven bij het ontbijt, als het thuiskomt, bij de avondmaaltijd en nog 1x voor het naar bed gaan. Zo zit je gemakkelijk aan de geadviseerde dagdosering van 4x per dag 4 druppeltjes. 

  • Mag ik de druppeltjes oplossen in water of sap?

Ik maak (net als mijn collega's) een kant-en-klaar product. Verdun je dit met vloeistof zoals melk, limonade of water dan komt het de uitwerking soms niet ten goede. Het beste is om de druppeltjes in de mond op te lossen. Heeft het kind er moeite mee? Geef het dan via een plastic (eier)lepeltje aan je dochter of zoon. 

  • Kunnen klachten verergeren?

Normaal gesproken verergeren klachten niet. In een enkele situatie, wanneer kinderen zeer gevoelig zijn, kan het in beginsel soms wat verergeren. Dit trekt altijd weer bij. Mocht je toch ongerust raken, bel of mail! Blijf er niet mee rond lopen, maar vraag advies. Ik help je graag. 

  • Duurt het lang voordat ik de Bach Bloesem Mix in huis heb, ik wil er graag zo snel mogelijk mee beginnen?

Nee, meestal ontvang je binnen 1-3 (werk)dagen het pakketje thuis. Je kunt er ook voor kiezen op het op te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL.