Photo-3

MorEPA voor het behoud van een gezond Cholesterol

  • MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt.
  • MorEPA Cholesterol bevat EPA en DHA die de normale werking van het hart ondersteunen bij een consumptie van minstens 250 mg per dag.
  • Ideaal voor de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.
  • Inhoud 30 softgels

MorEPA Cholesterol

Cholesterol is een vet dat van nature in ons lichaam voorkomt. Het speelt een rol bij o.a. de aanmaak van lichaamscellen en hormonen. We kunnen dus niet zonder. Toch spreekt men over goede en slechte cholesterol. De goede cholesterol (HDL-cholesterol) helpt een teveel aan cholesterol uit het lichaam verwijderen en krijgt daarom de aanduiding 'goed’. De slechte cholesterol (LDL-cholesterol) vervoert cholesterol naar alle lichaamscellen. Wat de cellen niet kunnen gebruiken blijft in de bloedcirculatie hangen en kan bij hoge waarden afzettingen teweeg brengen. En dat verklaart de typering ‘slecht’. 

MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Verder bevat MorEPA Cholesterol de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat), foliumzuur (calcium- L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne ondersteunen.

Vitaminen en vetzuren preparaat 

- Monacoline K uit rode gist rijst. Deze draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K.
- Foliumzuur, vitamine B6 en B12 welke bijdragen tot een normaal metabolisme van homocysteïne. Van deze vitaminen zijn de biologisch actieve vormen gebruikt die in het lichaam niet meer omgezet hoeven te worden.
- EPA en DHA (Omega 3) helpen de goede werking van het hart te behouden bij inname van minstens 250 mg EPA+DHA per dag.


Minami 

De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een ‘S.M.A.R.T Choice’ maakt: 
Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren.
Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat.
Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek.
Refined purity: optimale zuivering die ruimschoots voldoet aan internationale normen. 
Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm.

Gebruik
volwassenen: 1 softgel per dag, liefst bij de hoofdmaaltijd innemen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met lever-, nier-, of spierproblemen, personen ouder dan 70 jaar, kinderen en adolescenten, personen die intolerant zijn voor statines. Personen die geneesmiddelen gebruiken dienen advies te vragen aan hun behandelend arts. Vermijd het gebruik van pompelmoes (grapefruit).

Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.

Dit product is een voedingssupplement.

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Schrijf een review
Waardering:

 

Greetje Engelmoer

Advies nodig? Ik help je graag

Tijdens kantooruren kun je mij bellen. Liever mailen? Dat kan ook. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Bellen tussen 09:00 uur tot 17:00 uur 31 6 55 174 107

Stuur een e-mail naar of vul het contactformulier in.