Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Besteed nog € {{ formatPrice(cart.free_shipping_progress_amount) }} voor gratis verzending!

Je hebt gratis verzending!

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Lofoten Seaweed Sugar kelp - 25 gram

Lofoten Seaweed Sugar kelp - 25 gram

Gedroogde suikerwierblaadjes

Nieuw!
€ 9,75
Zakje - 25 gram Zakjes - 25 gram

Gratis verzending vanaf €44 (anders €5,95) Natuurlijke ingrediënten Klantbeoordeling 9.3 uit 13.000+ reviews

  • Hele blaadjes suikerwier
  • Natuurlijk zoet dankzij mannitol
  • Heerlijk voor bouillon, stoofpot of als wraps
  • Vegan, glutenvrij & 100% natuurlijk
  • Palmolie-, geur-, kleur-, smaak- & additiefvrij
  • Snelle bezorging & gratis verzending vanaf €44
  • Klantbeoordeling 9.3 uit meer dan 13.000+ reviews

Deze gedroogde blaadjes suikerwier, met hun lichtzoete ondertoon dankzij natuurlijk mannitol, vormen een voedzame en verrassende aanvulling in je keuken. Ideaal om bouillon mee te trekken, groenten in te stomen of vlees in te garen. Ook rauw verwerkt (na weken) in salades geeft het extra beet en karakter. Een veelzijdig oceaangroente, recht uit de natuur.

Schrijf een review

Waardering:

Klantenreviews

  • Milde, natuurlijke zoetheid zonder toegevoegde suikers
  • Afkomstig van de koude wateren, langs de kusten in de Noord-Atlantische Oceaan
  • Rijk aan natuurlijke umami – ideaal voor plantaardige bouillon
  • Veelzijdig: trek er soep van, stoom er groenten in, of voeg toe aan salade
  • Grote stevige bladeren voor wraps of slow cooking
  • Natuurlijk, puur en 100% plantaardig

Lofoten Seaweed suikerkelp - 25 gram

Wat Suikerkelp zo bijzonder maakt? Het bevat van nature een vleugje zoet , zonder dat het plakkerig of zwaar smaakt. Denk aan een subtiele umami, met en zachte karamelachtige ondertoon. Iets wat je eigenlijk niet verwacht uit de zee, maar perfect past bij hartig brood tot bouillon. In Ijsland en Canada wordt dit zeewier al eeuwenlang geoogst. Vroeger door vissersvrouwen die het in de zon lieten drogen op de rotsen, nu steeds vaker door duurzame zeeboeren die het met respect voor de natuur oogsten.

Tip: Meng wat gedroogde suikerwierflakes door je boorddeeg, havermout of soep. Of maak er een homemade kruidenzout van met gedroogde tijm, sesam en citroenrasp. 


Lofoten Seaweed: puur natuur uit de Noorse zee!

Lofoten Seaweed uit Noorwegen zet de krachten van oceaan om in smaakvolle en voedzame producten voor dagelijks gebruik. Opgericht door twee vrouwen met een gedeelde passie voor duurzaamheid en welzijn, verbindt dit merk eeuwenoude Noorse traditie met moderne voeding en verzorging op basis van zeewier zoals kelp en nori .

Zeewier is van nature rijk aan mineralen, jodium en antioxidanten en vormt een duurzaam alternatief voor industriële smaakversterkers. Elk product wordt zorgvuldig geoogst in de kristalheldere wateren van de Lofoten-eilanden, met oog voor het mariene ecosysteem. 

  • Duurzaam geoogst zeewier uit Noorwegen
  • Bevat natuurlijke mineralen, jodium en de typische umamismaken
  • Verkrijgbaar als furikake kruiden, fakes of hele balderen
  • Geschikt voor vegetariërs en vegans

Benieuwd naar andere smaken uit de zee? Ontdek ook onze nori, sugar kelp en andere pure Lofoten zeewieren .

  • Voor wie een natuurlijke bouillonmaker zoekt zonder additieven
  • Voor plantaardige keukens met smaakdiepte
  • Voor slow cooking, fermentatie of zero-waste wraps

  • Suikerwier heeft een zachtzoete, ziltige smaak – dankzij het natuurlijke suiker mannitol.
  • Gebruik in bouillon, stoofpotten of bij langzaam gegaard vlees voor een ronde, umami-rijke smaak
  • Laat weken in koud water (bij voorkeur een nacht), spoel grondig, en snijd fijn voor gebruik in coleslaw, kimchi of frisse salades
  • Allergenen: Kan sporen van schaaldieren bevatten
  • Een te hoge inname van jodium kan de schildklier beïnvloeden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 0,15 mg.
  • Tip: Blancheer voor gebruik om het jodiumgehalte te verlagen (tot 90%). 
  • Gebruik bij voorkeur binnen enkele maanden na openen voor de beste smaakbeleving.

Tenminste houdbaar tot : 04/2030

  • Hersluitbaar zakje 25 gram

Graag persoonlijk advies?

Wij staan voor jou klaar om je deskundig te adviseren, waar je ook naar op zoek bent.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer daarover in onze privacyverklaring.