Kunnen klachten verergeren?

Geef niet op als de eerste dagen of weken na het starten met de Bach Bloesem Mix niets gebeurt of de symptomen erger worden. Als symptonen verergeren, is dit tijdelijk verschijnsel.  Er gebeurt wel iets in het lichaam, een signaal dat een Bach Bloesem Remedie haar werk doet. Belangrijk is dat u consequent door blijft gaan met de dagelijkse inname. Na 1 a 2 dagen treedt er verbetering op.


Kan het gecombineerd worden met reguliere medicatie?

Bachbloesems kunnen probleemloos en veilig met andere medicatie worden gecombineerd. Bloesem Remedies zijn zeer geschikt als ondersteunende therapie. Bent u onder behandeling van een arts, dan is het raadzaam hem of haar op de hoogte te stellen van het gebruik van de Bach Bloesem Mix.


Wanneer stopt u met Bach Bloesem Therapie?

U kunt stoppen met de inname van de Bach Bloesem Mix als het probleem - of de liever gezegd de emotie -  is verdwenen, waarvoor u de Bach Bloesem Mix kocht. U hoeft niet de druppeltjes van de Bach Bloesem Mix in te blijven nemen, voor het geval de klacht terugkomt. In tegenstelling tot reguliere medicatie, zijn de veranderingen die u opmerkt, meestal blijvend van aard. Ziet of voelt u dat het goed gaat, verminder dan geleidelijk aan de dagelijkse dosering. Bijvoorbeeld van 6x per dag inname naar 4x per dag inname.


Waarom wordt er alcohol toegevoegd?

Aan de Bach Bloesem Mix is een klein deel zuivere alcohol toegevoegd. Alcohol wordt toegevoegd om bederf te voorkomen. Bij de dagelijkse dosering, is het percentage alcohol wat u ineemt, nihil. Dit komt omdat er ook zuiver Bronwater aan de Bach Bloesem Mix is toegevoegd. Op verzoek kunnen we ook biologische appelazijn toevoegen als conservering. Houdt u er dan rekening mee dat de smaak van de Bach Bloesem Mix zuur is.


Hoe lang is de bachbloesem mix houdbaar en waar bewaar ik het pipetflesje het beste?

 • Bach Bloesem Mix bewaart u donker en koel (niet in de koelkast). 
 • Bach Bloesem Mix is tot 6 maanden houdbaar na aankoop.
 • Uit het zonlicht houden
 • Niet in de buurt van verwarming of andere warmte bron
 • Sluit het pipetflesje goed af na ieder gebruik
 • Let goed op dat de tong niet het pipetje aanraakt. Dit kan bacterieen veroorzaken waardoor de inhoud troebel kan worden.

Veel gestelde vragen Bach Bloesem mixen voor baby's en kinderen?

 • Mijn kind is snel afgeleid op school maar hij is ook heel onzeker. Moet ik nu twee verschillende mixen kopen?

Nee, je kunt 1 Bach Bloesem Mix kopen, bijvoorbeeld Bach Bloesem Mix Concentratie. Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met een paar korte, relvante vragen. Zo wil ik graag weten waardoor je kind wordt afgeleid, vraagt hij veel aandacht op school en thuis, slaapt je kind goed, aangevuld met nog een paar vragen. Daarnaast kun je zelf ook aangeven welke wensen jullie hebben. Is je kind onzeker, vermeld dat in de mail. Is je kind opstandig? Ook dat lees ik graag. Ik print de mailtjes en houd deze bij de hand als ik de mix ga samenstellen voor jouw dochter of zoon. Zo zijn jullie verzekerd van de meest optimale Bachbloesem mix. 

 • Moet je echt een Bachbloesem mix 'kuur' van 3 maanden volgen?

Nee, je hoeft geen kuur van 3 maanden te volgen. Mijn eerlijke advies is om 1 a 2 flesjes Bach Bloesem mix te laten samenstellen. Kijk hoe het gaat, lukt het met de dosering, hoe reageert je kind? Na een week of 4-6 hebben we een korte evaluatie. Mocht het nodig zijn, dan kun je heel gemakkelijk een flesje Bachbloesem mix nabestellen.  

 • Als mijn kind naar school gaat, hoe geef ik dan de druppeltjes?

Ik adviseer om de druppeltjes aan je kind te geven bij het ontbijt, als het thuiskomt, bij de avondmaaltijd en nog 1x voor het naar bed gaan. Zo zit je gemakkelijk aan de geadviseerde dagdosering van 4x per dag 4 druppeltjes. 

 • Duurt het lang voordat ik de Bachbloesem mix in huis heb? ik wil er graag zo snel mogelijk mee beginnen.

Nee, meestal ontvang je binnen 1-3 (werk)dagen het pakketje thuis. Je kunt er ook voor kiezen op het op te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL. Je krijgt een handige track & trace waarmee je de bestelling goed kunt volgen. 

 • Mijn zoontje is 7 maanden. Ik las ergens dat er alcohol in de mix zit. Is het dan wel veilig voor zo'n kleintje?

In de Bach Bloesem Mix die ik persoonlijk samenstel voor jonge kinderen, wordt geen alcohol verwerkt. De mix bestaat uit een infusie natuurlijk mineraalwater met verschillende Bach bloesemremedies afgestemd op jouw kindje. 

 • Is een Bachbloesem mix veilig in gebruik voor onze baby?

Ja een Bachbloesem mix is veilig in gebruik voor baby's, zelfs voor pasgeboren kindjes. In de Bachbloesem mixen die ik persoonlijk samenstel voor baby's wordt geen alcohol verwerkt.

 • Mijn kindje huilt niet alleen 's nachts, maar ook overdag, is deze Bachbloesem mix dan wel geschikt voor onze baby?

Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met daarin een paar korte vragen. Ik vraag bijvoorbeeld hoe de bevalling is geweest, op welke momenten je kindje huilt en troost nodig heeft, aangevuld met nog een paar andere vragen. Daarnaast kun je altijd aangeven welke wensen er verder nog zijn? Komen er tandjes door, ben je net verhuisd of spelen andere factoren een rol? Laat het me weten! Op basis van onze mailcorrespondentie (of telefoongesprek) ga ik aan de slag en maak een passende Bachbloesem mix voor jullie baby.