Hoe lang is de Bach Bloesem Mix houdbaar en waar bewaar ik het pipetflesje het beste?

 • Bach Bloesem Mix bewaar je donker en koel (niet in de koelkast). 
 • Bach Bloesem Mix is tot 6 maanden houdbaar na aankoop.
 • Uit het zonlicht houden
 • Niet in de buurt van verwarming of andere warmte bron
 • Sluit het pipetflesje goed af na ieder gebruik
 • Let goed op dat de tong niet het pipetje aanraakt. Dit kan bacteriën veroorzaken waardoor de inhoud troebel kan worden

Zijn bloesemremedies geschikt voor alle leeftijden?

Bloesemremedies worden ook aan baby's gegeven, het is veilig in gebruik voor alle leeftijden vanaf 0 jaar tem 101 jaar. De allerjongste klant is een paar weken en en de oudste trouwe klant is inmiddels 84 jaar.


Waarom wordt er alcohol aan de Bach Bloesem Mix toegevoegd? 

Alcohol wordt toegevoegd om bederf te voorkomen. Bij een dagelijkse dosering is het percentage alcohol wat iemand inneemt nihil. Doordat er mineraalwater aan de mix wordt toegevoegd is het percentage alcohol te verwaarlozen. 


We zijn nu al een week bezig en er zijn geen veranderingen, is dat normaal?

Geef niet op als je de eerste dagen of weken na het starten met de Bach Bloesem Mix niets voelt of de symptomen worden wat erger. Als symptomen verergeren, is dit een tijdelijk verschijnsel. Er is wel iets gaande, een signaal dat een Bach Bloesem Remedie haar werk doet. Belangrijk is dat je consequent door blijft gaan met de dagelijkse inname. Heb je vragen hierover, neem dan persoonlijk contact met mij op. Ik geef je graag persoonlijk advies. 

Bloesemremedies zijn wetenschappelijk niet bewezen, de werking varieert altijd van persoon tot persoon. Sommige kinderen, huisdieren of volwassenen merken na een paar dagen al veranderingen terwijl anderen pas na een dag of 16 de eerste subtiele veranderingen opmerken. 


Kan het gecombineerd worden met reguliere medicatie?

Bach Bloesem Remedies kunnen probleemloos en veilig met andere medicatie worden gecombineerd. Bloesem Remedies zijn zeer geschikt als ondersteunende therapie. Ben je onder behandeling van een arts, dan is het raadzaam hem of haar op de hoogte te stellen van het gebruik van de Bach Bloesem Mix.


Wanneer stop je met de Bach Bloesem Druppeltjes?

Als de bodem van het flesje in zicht is, stop je een paar dagen met de inname. Gaat het goed? Heb je de mix niet meer nodig. Krijg je wat 'terugval' dan is het raadzaam contact op te nemen voor een vrijblijvende evaluatie, hier zijn geen kosten aan verbonden. 


Moet ik een standaard Bach Bloesem Mix kopen of is het beter een persoonlijk op maat samengestelde mix te bestellen? 

Alle Bach Bloesem Mixen worden op maat samengesteld. Je kiest het thema wat het best bij je past. Na aankoop ontvang je een paar korte vragen of je geeft een persoonlijke toelichting waarvoor jij een mix hebt gekocht. Nadat ik jouw mail heb ontvangen, ga ik aan de slag en maak een Bach Bloesem Mix die persoonlijk wordt afgestemd op de situatie van jou of van je kind of huisdier. 100% Maatwerk zonder bijkomende kosten. 


Als ik voor meer dan 2 kinderen een Bach Bloesem Mix nodig heb, mag ik dan kiezen voor de voordelige set van € 44,95

Jazeker! Dat doen heel veel ouders. Na aankoop beantwoord je dan per kind de korte vragen. Ik maak vervolgens 1 flesje klaar voor het oudste kind en een flesje voor het jongste kind of misschien wel voor jezelf of je partner? Het kan allemaal. Vraag vrijblijvend informatie, ik help je graag. kinderen. 


Veel gestelde vragen Bach Bloesem mixen voor baby's en kinderen?

 • Mijn kind is snel afgeleid op school maar hij is ook heel onzeker. Moet ik nu twee verschillende mixen kopen?

Nee, je kunt 1 Bach Bloesem Mix kopen, bijvoorbeeld Bach Bloesem Mix Concentratie. Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met een paar korte vragen. Op basis van de antwoorden ga ik een Bach Bloesem Mix samenstellen voor jouw dochter of zoon. Zo zijn jullie verzekerd van de meest optimale Bachbloesem mix. 

 • Moet je een Bachbloesem mix 'kuur' van 3 maanden volgen?

Nee, je hoeft geen kuur van 3 maanden te volgen. Mijn eerlijke advies is om 1 a 2 flesjes Bach Bloesem mix te laten samenstellen. Kijk hoe het gaat, lukt het met de dosering, hoe reageert je kind? Na een week of 4-6 hebben we een korte evaluatie. Mocht het nodig zijn, dan kun je heel gemakkelijk een flesje Bachbloesem mix nabestellen.  

 • Als mijn kind naar school gaat, hoe geef ik dan de druppeltjes?

Ik adviseer om de druppeltjes aan je kind te geven bij het ontbijt, als het thuiskomt, bij de avondmaaltijd en nog 1x voor het naar bed gaan. Zo zit je gemakkelijk aan de geadviseerde dagdosering van 4x per dag 4 druppeltjes. 

 • Duurt het lang voordat ik de Bachbloesem mix in huis heb? ik wil er graag zo snel mogelijk mee beginnen.

Nee, meestal ontvang je binnen 1-3 (werk)dagen het pakketje thuis. Je krijgt een handige track & trace waarmee je de bestelling goed kunt volgen. 

 • Mijn zoontje is 7 maanden. Ik las ergens dat er alcohol in de mix zit. Is het dan wel veilig voor zo'n kleintje?

In de Bach Bloesem Mix die ik persoonlijk samenstel voor jonge kinderen, wordt geen alcohol verwerkt. De mix bestaat uit een infusie natuurlijk mineraalwater met verschillende Bach bloesemremedies afgestemd op jouw kindje. 

 • Is een Bachbloesem mix veilig in gebruik voor onze baby?

Ja, een Bachbloesem mix is veilig in gebruik voor baby's, zelfs voor pasgeboren kindjes. In de Bachbloesem mixen die ik persoonlijk samenstel voor baby's wordt geen alcohol verwerkt.