Kunnen klachten verergeren?

Geef niet op als de eerste dagen of weken na het starten met de Bach Bloesem Mix niets gebeurt of de symptomen erger worden. Als symptonen verergeren, is dit tijdelijk verschijnsel.  Er gebeurt wel iets in het lichaam, een signaal dat een Bach Bloesem Remedie haar werk doet. Belangrijk is dat u consequent door blijft gaan met de dagelijkse inname. Na 1 a 2 dagen treedt er verbetering op.


Kan het gecombineerd worden met reguliere medicatie?

Bachbloesems kunnen probleemloos en veilig met andere medicatie worden gecombineerd. Bloesem Remedies zijn zeer geschikt als ondersteunende therapie. Bent u onder behandeling van een arts, dan is het raadzaam hem of haar op de hoogte te stellen van het gebruik van de Bach Bloesem Mix.


Wanneer stopt u met Bach Bloesem Therapie?

U kunt stoppen met de inname van de Bach Bloesem Mix als het probleem - of de liever gezegd de emotie -  is verdwenen, waarvoor u de Bach Bloesem Mix kocht. U hoeft niet de druppeltjes van de Bach Bloesem Mix in te blijven nemen, voor het geval de klacht terugkomt. In tegenstelling tot reguliere medicatie, zijn de veranderingen die u opmerkt, meestal blijvend van aard. Ziet of voelt u dat het goed gaat, verminder dan geleidelijk aan de dagelijkse dosering. Bijvoorbeeld van 6x per dag inname naar 4x per dag inname.


Waarom wordt er alcohol toegevoegd?

Aan de Bach Bloesem Mix is een klein deel zuivere alcohol toegevoegd. Alcohol wordt toegevoegd om bederf te voorkomen. Bij de dagelijkse dosering, is het percentage alcohol wat u ineemt, nihil. Dit komt omdat er ook zuiver Bronwater aan de Bach Bloesem Mix is toegevoegd. Op verzoek kunnen we ook biologische appelazijn toevoegen als conservering. Houdt u er dan rekening mee dat de smaak van de Bach Bloesem Mix zuur is.


Hoe lang is de bachbloesem mix houdbaar en waar bewaar ik het pipetflesje het beste?

  • Bach Bloesem Mix bewaart u donker en koel (niet in de koelkast). 
  • Bach Bloesem Mix is tot 6 maanden houdbaar na aankoop.
  • Uit het zonlicht houden
  • Niet in de buurt van verwarming of andere warmte bron
  • Sluit het pipetflesje goed af na ieder gebruik
  • Let goed op dat de tong niet het pipetje aanraakt. Dit kan bacterieen veroorzaken waardoor de inhoud troebel kan worden.