Bekijken als

14 producten in totaal

Hoogwaardige kwaliteit Bachbloesem mixen van Greetje

Mijn Bachbloesem mixen onderscheiden zich doordat ik persoonlijk voor je  kind een Bachbloesem mix maak.

Iedereen die een Bachbloesem mix bij mij koopt, krijgt naderhand de gelegenheid de bestelling toe te lichten. Op basis van onze mailcorrespondentie of telefoongesprek wordt de Bachbloesem mix samengesteld met Bachbloesem remedies die het beste bij je kind passen. Elk kind is uniek! 

Door deze persoonlijke aanpak, gaan we samen voor de maximale ondersteuning voor je kind

Kindermixen


Direct een Bachbloesem mix kopen voor je kind?

 

Direct een Bach Bloesem Mix bestellen voor je kind? Dat gaat zo

 1. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode
 2. Beantwoord na aankoop de korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix persoonlijk voor je kind ga verfijnen
 3. Snelle verzending met PostNL. Het pakketje wordt binnen 1-2 werkdagen gratis thuisbezorgd of haal het op bij een afhaallocatie van PostNL

 

Natuurlijk voedingssupplement

 • Een Bach Bloesem Mix mix is een natuurlijk voedingssupplement, het is veilig in gebruik voor kinderen vanaf 0 jaar Bach Bloesem Mix Nederland
 • Bachbloesem druppeltjes kennen geen gewenning en zijn niet verslavend
 • Een flesje van 50 ml is voldoende voor gebruik van 4 tot 6 weken

 

Veel gestelde vragen Bachbloesem mixen voor kinderen?

 • Mijn kind is snel afgeleid op school maar hij is ook heel onzeker. Moet ik nu twee verschillende mixen kopen?

Nee, je kunt 1 Bachbloesem Mix kopen, bijvoorbeeld Bachbloesem mix Concentratie. Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met een paar korte, relvante vragen. Zo wil ik graag weten waardoor je kind wordt afgeleid, vraagt hij veel aandacht op school en thuis, slaapt je kind goed, aangevuld met nog een paar vragen. Daarnaast kun je zelf ook aangeven welke wensen jullie hebben. Is je kind onzeker, vermeld dat in de mail. Is je kind opstandig? Ook dat lees ik graag. Ik print de mailtjes en houd deze bij de hand als ik de mix ga samenstellen voor jouw dochter of zoon. Zo zijn jullie verzekerd van de meest optimale Bachbloesem mix. 

 • Moet je echt een Bachbloesem mix 'kuur' van 3 maanden volgen?

Nee, je hoeft geen kuur van 3 maanden te volgen. Mijn eerlijke advies is om 1 a 2 flesjes Bachbloesem mix te laten samenstellen. Kijk hoe het gaat, lukt het met de dosering, hoe reageert je kind? Na een week of 4-6 hebben we een korte evaluatie. Mocht het nodig zijn, dan kun je heel gemakkelijk een flesje Bachbloesem mix nabestellen.  

 • Kan een Bachbloesem mix gecombineerd worden met reguliere medicijnen?

Ja dat mag. Bachbloesems beïnvloeden de werking niet van medicijnen. Het is overigens raadzaam om ook de arts op de hoogte te brengen van het gebruik van de Bachbloesems. Dit kan geen kwaad. Bachbloesems zijn dus veilig in gebruik, ook in combinatie met andere medicijnen. 

 • Als mijn kind naar school gaat, hoe geef ik dan de druppeltjes?

Ik adviseer om de druppeltjes aan je kind te geven bij het ontbijt, als het thuiskomt, bij de avondmaaltijd en nog 1x voor het naar bed gaan. Zo zit je gemakkelijk aan de geadviseerde dagdosering van 4x per dag 4 druppeltjes. 

 • Mag ik Bachbloesem druppeltjes oplossen in water of sap?

Ik maak (net als mijn collega's) een kant-en-klare Bachbloesem mix. Verdun je dit met vloeistof zoals melk, limonade of water dan komt het de uitwerking soms niet ten goede. Het beste is om de druppeltjes in de mond op te lossen. Heeft het kind er moeite mee? Geef het dan via een plastic (eier)lepeltje aan je dochter of zoon. 

 • Kunnen klachten verergeren?

Normaal gesproken verergeren klachten niet. In een enkele situatie, wanneer kinderen zeer gevoelig zijn, kan het in beginsel soms wat verergeren. Dit trekt altijd weer bij. Mocht je toch ongerust raken, bel of mail! Blijf er niet mee rond lopen, maar vraag advies. Ik help je graag. 

 • Duurt het lang voordat ik de Bachbloesem mix in huis heb, ik wil er graag zo snel mogelijk mee beginnen?

Nee, meestal ontvang je binnen 1-3 (werk)dagen het pakketje thuis. Je kunt er ook voor kiezen op het op te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL. Je krijgt een handige track & trace waarmee je de bestelling goed kunt volgen.