Hoeveel druppeltjes Bachbloesems neem je in?

Hoeveel druppeltjes bachbloesem moet je innemen?4 tot 6 keer per dag, circa 4 druppeltjes vanuit het doseerflesje in de mond of druppelen op een plastic lepeltje en daarna innemen. 

Als schema kun je aanhouden: 

  1. 4 druppeltjes bij het ontbijt
  2. 4 druppeltjes bij de lunch 
  3. 4 druppeltjes bij het avondeten
  4. 4 druppeltjes voor het slapen gaan

In verband met hygiëne is het belangrijk dat je er goed op let dat je met de tong het glazen pipetje niet aanraakt.


Ingrediënten Bach Bloesem Mix

Bachbloesems voor honden en huisdierenEen pipetflesje heeft een inhoud van 50 ml. Het bestaat uit een mix van originele Bach bloesemremedies, natuurlijk mineraalwater en een klein beetje alcohol als conservering. 

Liever geen conservering van alcohol? Dat kan ook. Vermeld dit tijdens het afrekenen in het vakje 'bijzonderheden'. Ik houd er rekening mee tijdens het samenstellen van de Bach Bloesem Mix.


Werken Bachbloesems echt?

Baat het niet dan schaadt het niet. Met deze insteek laten de meeste klanten een Bach Bloesem Mix samenstellen. Ik kan geen garantie geven of beloven dat het gaat werken.  

Ervaringen Bach Bloesem Mixen

Veel klanten hebben baat bij de de maat samengestelde Bach Bloesem Mixen. Ze delen hun ervaring online in de webwinkel of vullen een review in bij de Feedback Company. Benieuwd naar de ervaring van anderen? 

Ervaringen Bachbloesems Online

Ervaringen Bachbloesems Feedbackcompany

 

Wanneer beginnen Bachbloesems te werken?

Bloesemremedies zijn wetenschappelijk niet aangetoond. De werking varieert per persoon. Bij goed dagelijks gebruik merk je meestal na een dag of 10 de eerste subtiele veranderingen. Deze veranderingen blijven onverminderd doorgaan. 

 

Goed om te weten

  • Een Bach Bloesem Mix is een kant-en-klaar product. Verdun je dit in een flesje water (zoals vaak elders wordt aanbevolen) dan komt het de uitwerking van de bloesemremedies niet altijd ten goede.
  • Je hoeft geen kuur van 3 maanden te volgen. Bestel eerst 1 flesje Bach Bloesem Mix en kijk wat het met je doet. Lukt het met de dosering? Voel jij je er goed bij? Dan kun je eenvoudig en voordelig nabestellen.
  • Bloesemremedies zijn geen medicijnen of een geneesmiddelen. Ze werken op energetisch niveau en hebben gunstige invloed op het emotioneel evenwicht.
  • Bach Bloesem Mix dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden.
  • Bloesemremedies mogen niet worden ingezet ter vervanging van voorgeschreven medicatie en of medische behandelingen. 
  • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een huisarts.

 

Bachbloesem Cherry Plum bij Greetje