Gratis verzending vanaf €35 naar Nederland.

Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen en bieden geen garantie dat de druppeltjes voor iedereen even goed werken. Bachbloesems zijn wetenschappelijk niet bewezen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en van dier tot dier.


Cora 5 december 2014
5/5

Minde vermoeid

Ik ben minder vermoeid.

Cora 5 december 2014
5/5

Slaap beter

Slaap beter door de druppeltjes van Klaproos.

Tessa 26 november 2014
4/5

Bedankt voor de mix en de hulp

Ik was best sceptisch. Bedankt voor de persoonlijke hulp en mooi verpakte bestelling.

Karin 13 november 2014
5/5

Fijn contact

Ik weet niet of 'Engel'moer je echte naam is, maar je bent wel een echte Engel op mijn pad.

Jolanda 13 november 2014
5/5

Bedankt

Nou, het gaat nog steeds goed hoor. Ben erg blij met je remedie. Ik heb maar 1 van de 2 flesjes gebruikt. Houd de ander nog op reserve voor als ik misschien weer een terugslag krijg. Nog veel succes met je goede adviezen.

Hoge ademhaling
Marjan 13 november 2014
5/5

Slaap goed

Ik gebruik vrij consequent mag ik zeggen; drie tot vier keer per dag vier druppels. Ik vind je betrokkenheid lief!!

Irma 12 november 2014
5/5

Goed

Ik gebruik het nu al ruim een maand en vrij consequent mag ik zeggen; drie tot vier keer per dag vier druppels. Soms vergeet ik het wel eens maar dat merk ik vrij snel aan mijn humeur. Niet als ik het een keer oversla maar zomaar een dag of zo. Dan neem ik het bij het ontwaken wel en de rest van de dag ben ik dan weg en vergeet ze mee te nemen. Duidelijk te merken aan mij hoor. De flesjes gaan hard dus.. Binnen een maand zal ik zeker nog een keer bestellen bij je!

Alice 12 november 2014
5/5

Happy en positief

Ik vergeet ze regelmatig in te nemen, dus dat is positief ;-) Verder ben ik rustiger, kalmer en happy! Ook de libido druppels beginnen hun werk te doen. Kortom, positief. Ik heb bij ander mensen ook de druppeltjes gepromoot. Waarschijnlijk gaat ze contact met je opnemen om te bestellen!

Jongeren Puberteit
Alice 12 november 2014
5/5

goed merkbaar

Met dochter gaat het goed, ze heeft nog steeds baat bij de druppels. In de herfstvakantie zijn we in Frankrijk geweest en hoewel ze normaal de hele vakantie bokkig is (ik wil naar huiuiuiuis) was ze super gezellig en is er geen discussie geweest!

Menopauze 40 Plus
Trudy 8 november 2014
5/5

Het werkt

Het werkt echt. Ik ben rustiger en de opvliegers zijn heel stuk minder geworden. Bedankt. Hoe kan ik nabestellen ?

Chantal 4 november 2014
4/5

Goed

Gisteren dacht ik 'heb ik echt nee gezegd'? Vandaag deed ik het weer. YES!

Dirk 31 oktober 2014
5/5

Slaap snel in

Beter inslapen en uitgeruster wakker.

Rob 31 oktober 2014
5/5

Schot in de roos

Precies wat we nodig hadden. Eeuwige jeugd houd je dus niet vast. Ik kom tot rust door deze remedie.

Claudia 24 oktober 2014
5/5

Puberdochter

Dochter (15jr) heeft haar hobbies weer opgepakt. In plaats van doorlopend op pad met 'vrienden' maakt ze weer muziek. Luistert naar haar innerlijke stem. Goud waard.

Ben 21 oktober 2014
5/5

Zeer goed

Zoals door Greetje 'voorspelt' heb ik echt meer energie gekregen. Aanpakken in plaats van inzakken.

Aly 21 oktober 2014
5/5

Volop bezig

Volop in de overgang en volop bezig. Dat had ik een paar maanden geleden niet gedacht. Wat was ik vermoeid en had weinig energie. Bedankt voor je zeer goed passende advies, Greetje. Samen met bloesem remedie olijf en klaproos kan ik 7 dagen per week werken en genieten.

Zwanger worden
Linda 21 oktober 2014
5/5

Goed

De uitwerking kan ik inderdaad ervaren, de 'scherpe kantjes' zijn er meer af en mijn vertrouwen is weer groter. Dus ik ben blij dat ik de bach bloesems heb besteld!

Greet 21 oktober 2014
5/5

1 zijn met de natuur

Kijk eens naar een boom, een bloem, een plant. Laat je bewustzijn erop rusten. Wat zijn ze stil, wat zijn ze diep geworteld in ZIJN. Laat de natuur je leren wat innerlijke stilte is. ( Eckhart Tolle ). Ik las deze quote en kreeg meteen de ingeving van 'purple flower'. Deze bloesem remedie maakt mijn gedachten stil en één worden met de natuur.

Erica 20 oktober 2014
5/5

Zeer tevreden

Komkommerkruid heeft me door een moeilijk periode van verlies, heen gesleept. Ze gaf me zeker meer vertrouwen en moed. Ik was zeer somber gestemd. Nu betert het langzaam maar zeker. Het effect is langdurig. En ik hoop dat het zo blijft.

Melanie 20 oktober 2014
5/5

Tevreden!

Dikke 10! Heb me zelden zo goed gevoed. Geen twijfels, gewoon doen. Ik wist echt niet dat een bloesem remedie dit bij mij kan veranderen.

Menopauze 40 Plus
Carolien 20 oktober 2014
5/5

Tevreden

Ik heb veranderingen opgemerkt. Er is meer openheid en voel sluit mezelf niet meer op. Meer vitaliteit en concentratie. Fijn dat ik e.e.a. aan jou mocht verduidelijken en dat je daar dan de bloesemremedies op afstemt. Ik ben geen 'believer', maar ik ben ook niet een echte ongelovige. Hoe het werkt weet ik niet, maar met deze bachbloesem mix en de werking ben ik heel erg tevreden.

Dieneke 13 oktober 2014
4/5

Heel prettig

Mevrouw Engelmoer, Bij deze wil ik u alvast bedanken! Deze persoonlijke benadering ervaar ik echt als heel plezierig. Dit heb ik nog nooit meegemaakt met een bestelling via internet. Ik zal u zeker laten weten of het helpt.

Menopauze 40 Plus
Rika 10 oktober 2014
5/5

Ik merk dat er meer evenwicht is.

De harmonie is teruggevonden. Ik durf al eens van mij afbijten en mijn gedacht eens zeggen, want in het verleden durfde ik niet voor mezelf opkomen. Ook het loslaten van bepaalde zaken lukt mij beetje bij beetje..wel langzaam. Het theetje die ik heb gekregen van jou vond ik heel lekker en die warmteopwellingen zijn ook wel ietske minder.

Neerslachtig
Margriet 9 oktober 2014
4/5

Bedankt voor de persoonlijke begeleiding

Alles is goed ontvangen. Mooi verpakt. Ook nog een bedankje voor de persoonlijke benadering. Zeer prettig en deskundig.

Baby
Anne 9 oktober 2014
5/5

Wonderlijk

Uw bloesems doen wonderen!

Bedplassen
Cindy 9 oktober 2014
5/5

Goed

Zo af en toe nog een klein nachtelijk ongelukje. Verder gaat het prima.

Menopauze 40 Plus
Marianne 9 oktober 2014
5/5

Content

Gewoonweg prima.

Zwanger worden
Lieneke 9 oktober 2014
5/5

Geduldiger

Ben tevreden met meer rust en een obsessie minder. We houden vol op een ontspannen manier. Met het vertrouwen wat we nu hebben, komt het goed.

Nathalie 6 oktober 2014
5/5

Voel me goed

Goed hoor. Goed product wat op maat verder wordt samengesteld. Snel in huis. Gelijk begonnen en ik voel me er prima bij. Bedankt voor zover.

Druk in het hoofd
Petra 6 oktober 2014
5/5

Goed

Moet ook wel zeggen dat we heel consequent de druppels geven en hij er zelf ook goed om denkt. Met de hond gaat het ook goed. Luistert goed en heeft rust in zijn lichaam. We hebben al verschillende mensen naar je doorverwezen. Zijn goed te spreken over de service.

Anne 6 oktober 2014
5/5

Tandjes krijgen was zo pijnlijk niet meer met bach bloesem remedie walnoot

Het klopt! Wij wreven dagelijks 2 a 3 keer met een paar druppeltjes walnoot over de pijnlijke bobbeltjes in de mond van Tim. Hij had aanzienlijk minder pijn en huilde veel minder. Mooi hoor dat we dit zo goed kunnen ondersteunen met een natuurlijk supplement. Het is inderdaad de 'kracht uit de natuur'. Mooie site en veel leuke informatie.

Menopauze 40 Plus
Els 2 oktober 2014
5/5

Je staat bij mijn favorieten

Weg is de vermoeidheid. Nachtelijke zweten was na 2 flesjes druppelen zo goed als verdwenen. Blijf er wel mee doorgaan. Ben even gestopt en merk dit dan direct. Met bloesemremedies is het rustiger.

Druk in het hoofd
Jeanet 30 september 2014
5/5

Heel goed

Onze dochter is rustig. Kan zich goed concentreren. Ze komt zelf de druppels halen, omdat ze merkt dat ze lekker in haar vel zit.

Druk in het hoofd
Wilma 25 september 2014
5/5

Goed

Prima! Zijn aan ons 5e flesje bezig. Fijn ook de communicatie met Greetje en alles weer afstemmen. Schept een goede band.

Bedplassen
R 25 september 2014
5/5

Goed

Het werkt voor ons dochter goed.

Marjanne 25 september 2014
5/5

Goed

Gaat goed.