Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Goed

Waardering
Review door Wilma op 25 september 2014

Prima! Zijn aan ons 5e flesje bezig. Fijn ook de communicatie met Greetje en alles weer afstemmen. Schept een goede band.

Goed

Waardering
Review door R op 25 september 2014

Het werkt voor ons dochter goed.

Goed

Waardering
Review door Marjanne op 25 september 2014

Gaat goed.

Heel goed

Waardering
Review door Petra op 22 september 2014

Handig verpakt in 2 flesjes. Goed advies

Lekker in haar vel

Waardering
Review door Ellen op 16 september 2014

Onze puberende dochter gebruikt deze samenstelling sinds 3 maanden en voelt zich heel goed bij de druppeltjes die jij maakt. Minder vermoeid, geen hoofdpijn meer.

Pink Yarrow

Waardering
Review door Jan op 9 september 2014

Ik heb meer energie gekregen met Pink Yarrow. Geen last meer gehad van hoofdpijn.

Het brengt de drukte tot rust

Waardering
Review door Anoniem op 9 september 2014

Thuiskomen in mijzelf. Het brengt de drukte tot rust (inderdaad zoals op de grote stille heide). Je hoeft niet bang te zijn voor de stilte. De stilte voedt mij. Het leert mij onafhankelijk te zijn van anderen.

Bachbloesem Cichorei

Waardering
Review door Judith op 9 september 2014

Na het innemen van Bachbloesem Cichorei kwam er een gevoel dat er ook iets anders is dan zorgen. Ik kan mijn eigen leven indelen. En heb dezelfde vrijheid als mijn kinderen.

aan het loskomen

Waardering
Review door Wilma op 9 september 2014

Hoi Greetje, Je hebt het zo mooi verwoord, mijn keurslijf wat ik mijzelf heb aangemeten, is aan het loskomen. Ik kan echt veel en veel beter ontspannen. Gewoon eens de boel de boel laten, zonder het gevoel dat ik nog van alles moet! Groetjes Wilma

Bedankt

Waardering
Review door Margriet op 9 september 2014

Hallo Greetje, de bloesem remedie van Vingerhoedskruid begint inderdaad haar werk te doen, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en de drukke verplichtingen die ik om me heen heb kan ik af en toe los laten, zonder schuldgevoel, en dan iets leuks voor mezelf te gaan doen! Bedankt en groetjes Margriet

Goed

Waardering
Review door Anoniem op 8 september 2014

Goede leerprestaties. Zoon neemt ze zelf in.

Rust

Waardering
Review door Peter op 8 september 2014

Heerlijk die rust in mijn hoofd. De adequate begeleiding van Greetje heeft daar ook zeker aandeel in gehad. Keurig verpakt en binnen 2 dagen in huis. Perfecte service. Ze beantwoordt de vragen direct en persoonlijk.

Mijn dochter presteert goed op school

Waardering
Review door Irene op 8 september 2014

Mijn dochter presteert goed op school. Ze kan haar aandacht bij haar taken en werk houden. Het valt op dat ze eerst nadenkt voordat ze gaat handelen. Een grote sprong voorwaarts voor onze dochter en voor ons gezin.

Fijn, bedankt voor je moeite Greetje!

Waardering
Review door Petra op 8 september 2014

Fijn, bedankt voor je moeite Greetje! Ik ben wel onder de indruk van je 'persoonlijke touch' , dat schept vertrouwen en dat kan ik goed gebruiken.

Opgelucht ademhalen

Waardering
Review door Inge op 8 september 2014

Preventief heb ik nog een 1 flesje gebruikt. Stress vrij zal ik nooit zijn, maar ik heb mijn zorgen overwonnen.

hoi hoi

Waardering
Review door Nore op 8 september 2014

Hoi greetje, Ik neem elke dag de druppeltjes en ga er zeker mee door. groetjes Nore