Gratis verzending vanaf €35 naar Nederland.

Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Tips voor opvoeden van King Charles Cavalier Spaniël

Blog

Tips voor opvoeden van King Charles Cavalier Spaniël

Agressief gedrag van hond King Charles Cavelier Spaniel

Haar verzorger mailde:

Lady neemt een verdedigende houding aan naar mensen die mij benaderen of mensen die bij ons thuis komen. Niemand mag te dicht in mijn buurt komen, zeker naar onbekenden reageert ze hevig en fel. Ze verdraagt ook niet dat er iemand te dicht bij mijn kleinkinderen komt omdat ze merkt dat ik zeer zorgzaam met de kinderen om ga. Ik ben voornamelijk de persoon binnen het gezin die voor Lady zorgt. Dit maakt dat we telkens een beetje angstig zijn wanneer er iemand te dicht in mijn buurt komt en dat het eens verkeerd zou aflopen. Voor de rest is het een heel lief, rustig hondje. Het zou fijn zijn dat ze minder fel reageert op bezoek of mensen die we tegenkomen en die ze niet kent. Ik kijk uit naar de Bach Bloesem Mix. Dank voor uw medewerking. 

 

 

Lady haar Bach Bloesem Mix werd specifiek afgestemd op Lady haar grote bezorgdheid en haar bezitterig gedrag. Na een paar weken informeerde ik bij haar verzorger naar Lady. Deze mailde ons tevreden terug:

Beste Greetje

 

 

Wat leuk van je te horen en de interesse die je toont in de vooruitgang. Een 2-tal weken geleden dacht ik veranderingen op te merken. Ons Lady maakte voor het eerst gebruik van haar hondenmand. Die liet ze tot dan toe, ongebruikt. Deze week moet ik zeggen en tot mijn grote vreugde dat ik steeds meer en meer verbaasd ben! Lady aanvaardt mensen die mij benaderen wanneer ze mij begroeten. Ze zit op mijn schoot en Lady reageert niet meer wanneer mensen dicht langs haar passeren! Steeds ben ik op mijn hoede maar ik ben meer en meer verbaasd! Bij deze mag ik veronderstellen dat het werkt. Door de week krijgt ze 3 x daags 4 druppels daar ik 's middags niet thuis ben. In het weekend en op mijn vrije dag, donderdag telkens 4 x per dag 4 druppels. Hoe lang moet zij deze druppels innemen, ik veronderstel dat ik nog een 2de flesje zal moeten bestellen?

KingCavalierSpanieltevredeninhaarmandjeBachBloesemMixvanGreetje.jpg

Moet een hond een bachbloesem kuur volgen van 3 maanden?

Nee, dat is niet nodig. De dosering is prima. Mijn advies is om deze dosering te blijven geven totdat de bodem van het flesje in zicht is, dan mag je even pauzeren. Blijft het goed gaan, heeft Lady de druppeltjes niet meer nodig. Krijgt ze wat 'terugval' dan adviseer ik weer contact op te nemen.

Is jouw hond jaloers of reageert hij ook agressief op bezoek? Vraag vrijblijvend advies, dan bekijken we samen of Bachbloesems jouw hond kunnen helpen.