Gratis verzending vanaf €35 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Ervaring van Bachbloesem mix bij burn-out

Blog

Ervaring van Bachbloesem mix bij burn-out

Evelien ontving net als al onze klanten direct na aankoop een vragenlijst. Zij vulde vragenlijst in en mailde ons ook nog een berichtje, Dat mag natuurlijk altijd! Hoe meer informatie, des te beter. 

 Alles trok ik naar me toe, echt niets was te gek! 

Jarenlang heb ook ik de lat veel te hoog gelegd. Ik dacht vroeger anderen te helpen door van alles voor ze op te lossen, maar ik hield ze in feite klein. Ik gaf ze geen ruimte om zich te kunnen ontwikkelen, terwijl ik mezelf sloopte. Ik sloopte mezelf, zonder dat ik het in de gaten had. Op een dag stond ik op en kon ik mijn ene been niet meer voor het andere zetten. Mijn lichaam was op. Het duurde maanden voordat ik mijn ritme weer vond. De bedrijfsarts die ik bezocht, keek me verbaasd aan en vroeg ‘Ben jij een jongleur die 10 bordjes tegelijkertijd in de lucht kan houden?’. Langzaam maar zeker kwam het besef dat ik die 10 (en mogelijk nog meer) bordjes niet alleen in de lucht hield om mezelf te bewijzen of omdat ik niemand teleur wilde stellen, maar ook omdat ik bang was. Bang om anderen teleur te stellen als ik niet goed genoeg mijn best deed. Mijn leven lang al deed (en doe) ik mijn best, vooral voor anderen. Die knop mag om! De verantwoordelijkheden van anderen? Ik neem ze niet meer op me. 

Ik liet een Bachbloesem mix op maat maken bij Greetje. Met de stap om bachbloesems te gebruiken, vond ik mijn weg. Om nee te durven zeggen zonder me dat ik me daarover schuldig hoefde te voelen, eerlijke antwoorden te geven en het zelfvertrouwen een duwtje in de rug te geven. De tig bordjes die ik in de lucht hield? Die hield ik één voor één tegen het licht. Degenen waar ik geen energie van kreeg, liet ik vallen en de anderen hield ik dicht bij mij. Dienstbaarheid is een mooi, het is een zachte kracht maar ook een grote valkuil. Het lukt me beter om de balans in de gaten te houden. Ik ben blij dat ik de druppeltjes heb gekocht. 

Evelien is een gefingeerde naam

Direct bestellen?

  • Overspannen, overwerkt of burn-out
  • Draagt bij aan een gezond mentaal herstel
  • Ontspannen en terug weer lekker in je vel
  • Goed voor de concentratie en nachtrust
  • Energie, vitaliteit en positief gestemd
  • Bij aankoop van 2 mixen naar keuze ontvang je 20% korting + gratis verzending
  • Herstel bij burn out
  • 100% natuurlijk, rustgevend
Kies aantal:

Naar de blog