Gratis verzending vanaf €35 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

Waarom zit er alcohol in mijn Bach bloesem mix?

Blog

Waarom zit er alcohol in mijn Bach bloesem mix?

En andere veel gestelde vragen over alcohol in Bachbloesem mixen.

Ik krijg regelmatig vragen over de alcohol die in een Bachbloesem mix zit. Ik snap dat heel goed, want ik heb het zelf ook uitgebreid onderzocht toen ik begon met de mixen maken. Ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn Bachbloesem mixen veilig zijn voor iedereen voor wie ik ze maak, dus ik wilde ze niet maken tot ik zeker wist dat dit zo was. De meest gestelde vragen heb ik even voor je op een rijtje gezet.

Waarom zit er alcohol in mijn Bachbloesem mix?

De alcohol in de mixen zit erin om de bloesems beter te conserveren. Een pipetje kan zomaar iets raken waardoor er wat bacteriën in het flesje terecht komen. Denk aan als je het pipetje even neerlegt, of als een kind het per ongeluk tegen zijn tong houdt tijdens het druppelen. Zonder alcohol zou de Bachbloesem mix heel snel bederven en dat is zonde. 

In de originele flesjes die ik gebruik om de mixen samen te stellen, zit 72% alcohol. Dat klinkt als veel, maar deze flesjes moeten lang goed blijven en de druppels hieruit worden goed verdund in de mixen die ik maak. Ik voeg namelijk 50 ml water toe aan ieder flesje. Daarbij voeg ik nog 10 druppeltjes alcohol toe en wat druppels van de bloesems voor jouw mix. Zo zorg ik dat ook jouw Bachbloesem mix op maat goed geconserveerd blijft.

 

Zijn de Bachbloesem mixen veilig voor kinderen, zwangere vrouwen en dieren?

Dat zijn ze zeker! De hoeveelheid alcohol is namelijk zo klein per dosering dat deze niet eens meetbaar is. Er zal dus geen enkel effect optreden als je gewoon je dagelijkse dosering inneemt. Ook niet op je ongeboren kindje, op je kind, of bij een dier.

 

Ik mag geen alcohol door mijn geloof of wil geen alcohol drinken, kan ik wel een Bachbloesem mix nemen?

Omdat de alcohol zo verdund is dat het eens niet meetbaar is in je dagelijkse dosering, kun je dus met een gerust hart de druppels nemen. Je zult er niets van merken en je neemt het niet om plezier te maken of dronken van te worden (wat dus ook niet eens kan), maar voor je gezondheid en om je mentaal en emotioneel beter te voelen.

Bachbloesems zijn dus een 100% veilige, natuurlijke ondersteuning, ook als je geen alcohol mag of wil gebruiken.

Greetje008.jpg

Alcoholvrije Bachbloesems? 

Het kan! 

Wij maken de Bach bloesem mix voor je klaar zonder conservering van alcohol. Geef dit altijd aan bij de vragenlijst die je van ons ontvangt na aankoop.  

Let je er dan goed op dat je bij het innemen van de druppels niet met je mond het pipetje aanraakt! Dit kan bacteriën in het flesje veroorzaken.