Bekijken als

6 producten in totaal

Bach Bloesem Pubermix van Greetje

Mijn Bach Bloesem Pubermixen onderscheiden zich doordat ik persoonlijk voor je dochter of zoon een Bach Bloesem Mix maak.

Ouders die een Bach Bloesem Mix bestellen, kunnen naderhand de bestelling toe te lichten. Op basis van onze mailcorrespondentie of telefoongesprek wordt de Bach Bloesem Mix samengesteld met bloesemremedies die het beste aansluiten bij de persoonlijke situatie van je kind. 

Door deze persoonlijke aanpak, gaan we samen voor de maximale ondersteuning voor je kind. 

Bach Bloesem Pubermixen​​

Direct Bach Bloesem Pubermix van Greetje bestellen

 1. Kies het thema waarvoor je een Bach Bloesem Mix wenst te bestellen
 2. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode.
 3. Beantwoord na aankoop een paar korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Pubermix persoonlijk samenstel voor jouw dochter of zoon. Zo ben jij verzekerd van de meest ideale samenstelling voor je dochter of zoon!
 4. Ontvang binnen 1-3 werkdagen het pakketje thuis of haal het af bij één van de vele afhaallocaties van PostNL. 

Advies nodig?

Naast de gekende thema's, blijven er natuurlijk nog genoeg andere vragen. Zit je met een een specifieke vraag of vind je het product wat je zoekt niet terug in de webwinkel, vraag gratis advies! Het verplicht je tot niets.

Vraag nu gratis advies


Meest gestelde vragen van ouders?

 • Mijn zoon is snel afgeleid op school maar hij is ook heel opstandig en verslavingsgevoelig. Welke mix moet ik nu kopen?

Iedereen die een Bach Bloesem Mix bij mij koopt, ontvangt na aankoop een persoonlijke mail met een paar korte vragen. Zo wil ik graag weten waardoor je kind wordt afgeleid, vraagt hij veel aandacht op school en thuis, slaapt je kind goed, aangevuld met nog een paar vragen. Daarnaast kun je zelf ook aangeven welke wensen jullie hebben. Is je kind onzeker, vermeld dat in de mail. Is je kind opstandig? Ook dat lees ik graag. Ik print de mailtjes en houd deze bij de hand als ik de mix ga samenstellen voor jouw dochter of zoon. Zo zijn jullie verzekerd van de meest optimale Bach Bloesem Mix. 

 • Moet je een kuur van 3 maanden volgen?

Nee, je hoeft echt geen kuur van 3 maanden te volgen. Mijn eerlijke advies is om 1 a 2 flesjes Bach Bloesem Mix te laten samenstellen. Kijk hoe het gaat, lukt het qua dosering, hoe reageert je kind? Ieder kind reageert anders op bachbloesems waarbij het ene kind 2 flesjes nodig heeft om weer in balans te komen en een ander kind 1 flesje nodig heeft. Dat kan niemand op voorhand voorspellen. Mocht het nodig zijn, dan kun je heel gemakkelijk een flesje Bach Bloesem Mix nabestellen.  

 • Kan een Bach Bloesem Mix gecombineerd worden met reguliere medicijnen?

Ja dat mag. Bachbloesems beïnvloeden de werking niet van medicijnen. Het is overigens raadzaam om een eventueel behandeld arts op de hoogte te brengen van het gebruik van de Bachbloesems. Dit kan geen kwaad. Bachbloesems zijn dus veilig in gebruik, ook in combinatie met andere medicijnen. 

 • Als mijn kind naar school gaat, hoe geef ik dan de druppeltjes?

Ik adviseer om de druppeltjes aan je kind te geven bij het ontbijt, als het thuiskomt, bij de avondmaaltijd en nog 1x voor het naar bed gaan. Zo zit je gemakkelijk aan de geadviseerde dagdosering van 4x per dag 4 druppeltjes. 

 • Mag ik de druppeltjes oplossen in water of sap?

Ik maak (net als mijn collega's) een kant-en-klaar product. Verdun je dit met vloeistof zoals melk, limonade of water dan komt het de uitwerking soms niet ten goede. Het beste is om de druppeltjes in de mond op te lossen. Heeft het kind er moeite mee? Geef het dan via een plastic (eier)lepeltje aan je dochter of zoon. 

 • Kunnen klachten verergeren?

Normaal gesproken verergeren klachten niet. In een enkele situatie, wanneer kinderen zeer gevoelig zijn, kan het in beginsel soms wat verergeren. Dit trekt altijd weer bij. Mocht je toch ongerust raken, bel of mail! Blijf er niet mee rond lopen, maar vraag advies. Ik help je graag. 

 • Duurt het lang voordat ik de Bach Bloesem Mix in huis heb, ik wil er graag zo snel mogelijk mee beginnen?

Nee, meestal ontvang je binnen 1-3 (werk)dagen het pakketje thuis. Je kunt er ook voor kiezen op het op te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL.