Bekijken als

9 producten in totaal

Natuurlijk middel voor honden 

Bachbloesems zijn geschikt voor honden in alle leeftijden. Van een jonge, dolenthousiaste, soms wat hyperactieve hond tot een goeie ouwe lobbes op leeftijd die van tijd tot tijd last heeft van geheugenverlies of desoriëntatie. 

Voor alle hondenrassen kunnen Bachbloesems een weldadige ondersteuning zijn. 

Bachbloesems zijn veilig in gebruik en kennen geen bijwerkingen nog gewenningen. Het is een 100% natuurlijk product. 

Hoe werkt het? 

Iedereen die bij mij een Bach Bloesem Mix koopt, krijgt naderhand een paar korte vragen gemaild over het gekozen thema. Met de antwoorden stel ik persoonlijk een Bach Bloesem Mix samen voor jouw hond. Ook kun je eventueel nog bijkomende klachten vermelden waarmee ik rekening kan houden bij het samenstellen van de Bach Bloesem Mix voor jouw hond. Door deze persoonlijke aanpak gaan we gezamenlijk voor het meest optimale resultaat! Bachbloesems voor honden

 

 

​​Ervaringen Bachbloesems bij honden

Getuige de vele positieve reacties die hondenliefhebbers achterlaten in mijn webwinkel, hebben veel honden baat bij de weldadige uitwerking van Bachbloesems. 

Honden zijn mijn 'beste reclame'. 

Nog meer dan bij mensen hebben bloesemremedies een weldadig en zuiverend effect bij dieren. Hoe dat komt? Mensen denken toch vaak te veel na als ze de druppeltjes innemen (duurt het lang, voel ik al wat) terwijl honden dat niet doen. Honden zijn de 'beste reclame' waar het om de uitwerking van de bloesemremedies gaat. Baasjes zijn vaak verbaasd over het effect van de Bachbloesems bij hun hond. 

Ieder dier is, net als ieder mens, uniek. Vraag eerst advies bij een dierenarts. Daarnaast kun je Bachbloesems gebruiken om de hond te helpen zich beter te voelen  Ik kijk naar jouw hond en niet alleen naar de aandoening. Een persoonlijke Bach bloesemremedie behandeling voor jouw huisdier? Vraag gratis advies. Het verplicht je tot niets.