Bekijken als

7 producten in totaal

Bach Bloesem Hondenmixen van Greetje

Honden ervaren net als wij mensen soms spanningen.  Ze kunnen last hebben van hun gevoelens of soms vertonen ze wat minder sociaal gedrag. Bach Bloesems helpen de emoties van jouw viervoeter op een zachte- en veilige manier in evenwicht te brengen en bieden een goede ondersteuning voor tal van problemen.

Een Bach Bloesem Mix van Greetje onderscheid zich doordat ik persoonlijk voor jouw hond een unieke mix van originele Bach Bloesems maak! Ogenschijnlijk komen sommige honden met elkaar overéén, echter elke hond is uniek! Net als het nest waaruit een hond komt, zijn afkomst, het hondenras, de leeftijd als ook de thuis- en leefsituatie. Daarom werk ik niet met een standaard Bach Bloesem Mix of een mixnummer. Uit liefde voor mijn vak en met respect voor de dieren wordt een Bach Bloesem Hondenmix altijd persoonlijk en dus op maat samengesteld. 

Hond​​

Direct een Bach Bloesem Hondenmix bestellen

  1. Kies het thema waarvoor je een Bach Bloesem Mix wenst samen te stellen
  2. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode.
  3. Na aankoop ontvang je een paar korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Hondenmix voor jouw viervoeter ga samenstellen

Kies slim, informeer je goed ...

Twijfel je of een Bach Bloesem Mix geschikt is voor je hond ? Neem gerust contact op.Laat me weten waar jullie op dit moment tegenaan lopen en wat jullie zouden willen bereiken. Het advies is gratis en het verplicht je tot niets.

Vraag nu gratis advies

Natuurlijk wordt jouw vraag vlot en vertrouwelijk beantwoord.