Bekijken als

1 producten in totaal

Hoogwaardige Bachbloesem mix voor baby's

Ook onze allerkleinsten mogen Bachbloesem druppeltjes. De Bachbloesem mixen van Greetje bevatten geen conserveermiddelen en worden zonder alcohol bereid.   

 

Typerend voor de Bachbloesem mix van Greetje voor baby's 

De Bachbloesem mix voor baby's onderscheid zich doordat ik persoonlijk voor je baby een Bachbloesem mix maak.

Baby​​

 

Direct een Bach Bloesem Mix bestellen voor je baby? Dat gaat zo

 1. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode
 2. Beantwoord na aankoop de korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix persoonlijk voor je baby ga verfijnen
 3. Het pakketje wordt binnen 1-2 werkdagen gratis thuisbezorgd of haal het op bij een afhaallocatie van PostNL

Natuurlijk voedingssupplement

 • Een Bach Bloesem Mix mix is een natuurlijk voedingssupplement, het is veilig in gebruik voor kinderen vanaf 0 jaar Bach Bloesem Mix Nederland
 • Bachbloesem druppeltjes kennen geen gewenning en zijn niet verslavend
 • Een flesje van 50 ml is voldoende voor gebruik van 4 tot 6 weken

Veelgestelde vragen van ouders over de Bach Bloesem Mix voor baby's

 • We zijn gelijk gestart met de druppeltjes. Nu vroeg ik mezelf af of ik mijn meisje moet laten huilen als ik haar in bed leg? Heb het net nog geprobeerd maar is dan helemaal van de leg en totaal overstuur. Wat moet ik doen? 

Bach bloesemremedies hebben tijd nodig om in te werken. Ze hebben niet een directe werking zoals bijv. een paracetamol. Voormits jij je dochtertje verspreid over de dag, tenminste 3 a 4 keer haar druppeltjes geeft, merk je na een klein weekje dat ze zich hopelijk wat gemakkelijker overgeeft aan haar middagslaapje of nachtrust. Of ze huilt wat minder heftig. De uitwerking van de Bach bloesemremedies blijven onverminderd door gaan. Uiteindelijk zou ze steeds minder gaan huilen en zich geruster voelen. 

 • Mijn zoontje is 7 maanden. Ik las ergens dat er alcohol in de mix zit. Is het dan wel veilig voor zo'n kleintje?

In de Bach Bloesem Mix die ik persoonlijk samenstel voor jonge kinderen, wordt geen alcohol verwerkt. De mix bestaat uit een infusie natuurlijk mineraalwater met verschillende Bach bloesemremedies afgestemd op jouw kindje. 


Gratis Bachbloesem Advies voor jouw baby nodig?

Heb je vragen over een Bachbloesem mix voor jouw baby? Neem dan gerust even contact op. Het advies is gratis en het verplicht je tot niets.

Vraag nu gratis advies

Vragen worden vlot en vertrouwelijk beantwoord.


Veel gestelde vragen over Bachbloesem mix voor baby's

 • Is een Bachbloesem mix veilig in gebruik voor onze baby?

Ja een Bachbloesem mix is veilig in gebruik voor baby's, zelfs voor pasgeboren kindjes. In de Bachbloesem mixen die ik persoonlijk samenstel voor baby's wordt geen alcohol verwerkt.

 • Mijn kindje huilt niet alleen 's nachts, maar ook overdag, is deze Bachbloesem mix dan wel geschikt voor onze baby?

Na aankoop ontvang je een persoonlijke mail met daarin een paar korte vragen. Ik vraag bijvoorbeeld hoe de bevalling is geweest, op welke momenten je kindje huilt en troost nodig heeft, aangevuld met nog een paar andere vragen. Daarnaast kun je altijd aangeven welke wensen er verder nog zijn? Komen er tandjes door, ben je net verhuisd of spelen andere factoren een rol? Laat het me weten! Op basis van onze mailcorrespondentie (of telefoongesprek) ga ik aan de slag en maak een passende Bachbloesem mix voor jullie baby. 

 • Hoe lang duurt het voordat ik de Bachbloesem mix in huis heb?

Als ik de antwoorden van jou ontvangen heb en er zijn geen bijkomende vragen, ga ik meestal dezelfde dag of volgende dag aan de slag. Je ontvangt het pakketje binnen 1-3 (werk)dagen thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje op te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL.