Bachbloesems verlatingsangst hond

Bach bloesem voor verlatingsangst

Waardering: 102
04% of 5
€ 29,95
 • Helpt bij verlatingsangst en stress
 • Voor het verminderen van blaffen, piepen en janken
 • Minder last van vernielzucht
 • Voelt zich minder eenzaam en in de steek gelaten
 • Je hond kan beter alleen thuis zijn
 • Heeft een geruststellende werking
 • Geeft je hond een veilig en vertrouwd gevoel
 • Goede resultaten, hoge klanttevredenheid 
 • Gratis verzending, snel thuisbezorgd of bij een afhaallocatie van PostNL
 

Kies aantal:

Bach Bloesem Mix Verlatingsangst Hond

Voor welke honden is deze Bach Bloesem Mix geschikt?

 • Je hond kan niet alleen thuis zijn
 • Blaft, piept of jankt als hij alleen thuis is
 • Of is vernielzuchtig
 • Of plast binnenshuis
 • Je hond volgt jou overal (soms zelfs tot aan het toilet)
 • Je hond is bang in het donker
 • Je hond heeft al veel (traumatische gebeurtenissen) meegemaakt
 • Je bent verhuisd en sindsdien kan je hond niet meer alleen thuis zijn
 • Overlijden van een kameraadje en sindsdien kan je hond niet meer alleen thuis zijn

Veel honden zijn bang om verlaten te worden. Ze beseffen (nog) niet dat hun baasje straks weer thuis komt. Gevolg? Blaffen, piepen, janken en veel onrust.

Meestal komt dit voort uit slechte socialisatie, bij adoptiehonden en ook bij puppy's die te vroeg bij hun moeder zijn vertrokken. Het is een veelvoorkomend probleem. Een hond die urenlang blaft, piept of jankt is niet alleen vervelend voor de buren maar ook voor de hond zelf. Zoveel onrust is voor niemand fijn en zeker niet voor je hond. Bachbloesems kunnen een geruststellend steuntje in de rug zijn voor je hond voor het overwinnen van de verlatingsangst of misschien wel traumatische gebeurtenis(sen). Het werkt herstellend én geruststellend waardoor je hond beter op zijn gemak is als hij alleen thuis is, minder blaffen, minder onrust. 

Het komt ook voor dat je hond enorm is geschrokken toen jij even niet thuis was. Onweer, lawaai bij de buren, een dichtvallende deur, inbraak of iets anders wat veel indruk op je hond heeft gemaakt. Je hond linkt deze nare gebeurtenis aan het feit dat hij alleen thuis was. Bachbloesems kunnen helpen de shock te verwerken en verzachten waardoor je hond zich weer geruster zal gaan voelen. 

Ook wordt een Bach Bloesem Mix vaak op maat samengesteld voor rescue honden uit het buitenland of voor honden uit een asiel. De angst om weer in de steek gelaten te worden, is soms groot. Bachbloesems verwerken- en verzachten nare gebeurtenissen waardoor je hond beter kan wennen aan de nieuwe woon- en leefomgeving. 

Je wilt je hond graag op een milde en natuurlijke manier ondersteunen zodat hij beter alleen thuis kan zijn? Ik ben jou en je hond graag van dienst. Direct na aankoop zul je een paar korte vragen ontvangen waarmee ik de Bach Bloesem Mix precies afstem op je hond. 100% Maatwerk. Elke hond is uniek! 

Bach Bloesem Mix Verlatingsangst helpt

 • Je hond kan beter alleen thuis zijn
 • Je hond is gerust en meer ontspannen
 • 100% natuurlijk en veilig in gebruik voor alle hondenrassen en leeftijden

 

Een Bach Bloesem Mix op maat kopen voor je huisdier? Dat gaat zoBachbloesem mix Honden Katten

 1. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode.
 2. Beantwoord na aankoop de korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix persoonlijk voor je hond of kat ga verfijnen. Het staat je vrij de vragen te beantwoorden, het is niet verplicht. Indien ik geen reactie ontvang, wordt de mix samengesteld volgens de productinformatie op de website.
 3. Gratis verzending en snel thuisbezorgd of bij een afhaallocatie van PostNL.

Privacy Policy 

 

 

Aanbevolen dosering

Tenminste 4 tot maximaal 6x daags 4 druppeltjes onverdund innemen, bijvoorbeeld op een stukje broodje, kaas, koekje of direct in het bekje druppelen. 

Verspreid innemen over de dag versterkt de werking van de mix.

 1. Bij het ontbijt
 2. Tussen de middag of na thuiskomst
 3. Bij de avondmaaltijd
 4. Voor het slapen gaan

Een Bach Bloesem Mix is een kant-en-klaar product, verdun je dit met drinken, komt het de uitwerking niet altijd ten goede. Verzuim je geregeld een dosering dan komt dit de uitwerking van de mix meestal niet ten goede. 

Ingrediënten

 • Inhoud 50 ml bestaande uit: infusie van originele Bach bloesemremedies, alcohol in mineraalwater. Alc. <1%

Bijwerkingen

 • Geen

Voorzorgsmaatregelen

 • Bach Bloesem Mix dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden.
 • Houd de flesjes uit de buurt van elektronische apparatuur zoals magnetron of wifi.

Goed om te weten

 • Bloesemremedies zijn geen medicijnen of een geneesmiddelen. 
 • Bloesemremedies zijn wetenschappelijk niet aangetoond.
 • Bloesemremedies mogen niet worden ingezet ter vervanging van voorgeschreven medicatie en of medische behandelingen. 
 • Gebruik bloesemremedies nooit als enige behandeling voor een ziekte en of aandoeningen waarbij medicatie noodzakelijk is.
 • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst de dierenarts.
 • Bij goed dagelijks gebruik, doe je met 1 flesje circa 5 tot 6 weken.
 • Als de bodem van de mix in zicht komt, mag je stoppen met de doseringen. Blijft het goed gaan, heeft je huisdier de druppeltjes niet meer nodig. Kan hij  nog een steuntje in de rug gebruiken, bestel je vlot via de webwinkel een herhaalrecept. Na aankoop zul je een korte evaluatie ontvangen waarmee ik weer de Bachbloesem mix voor je hond of kat ga samenstellen. Het is niet nodig om kuren te volgen, dit varieert altijd per huisdier. 

 

Schrijf een review
Waardering:

Klantenreviews
 1. wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt Bachbloesem te bestellen
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat steeds iets beter. De grootste winst voor dit moment is dat Bello inmiddels al een week beneden slaapt en niet meer constant gestrest is wanneer iemand niet thuis is. Na de slaapkamer heeft hij ruim een week de nachten in de badkamer door gebracht. Ineens wilde hij daar niet meer slapen en ging het goed beneden.
  Wanneer mijn man weg is reageert hij ook al veel minder heftig. Gaat nog even voor het raam staan, drentelt soms nog even rond en gaat dan rustig liggen. Ook bij thuiskomst reageert hij niet meer zo overdreven. Ook wanneer de kinderen weg gaan en terug komen wordt zijn reactie al beter. Wij zijn blij met de progressie die we inmiddels al hebben gezien en dat we de keuze hebben gemaakt om de Bach bloesem mix te bestellen!

 2. zeer tevreden ben met de bach bloesem mix.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  De bach bloesem mix lijkt te werken. Ze is minder angstig, ze huilt niet meer als een wolf en blaft ook niet meer overmatig, wel geeft ze af en toe nog een zacht mopper geluidje (wat ik ook begrijp omdat ze het gewoon heel lastig vindt om alleen te zijn, ik probeer dan ook zoveel mogelijk bij haar te zijn). Wel film ik haar nog op afstand zodat ik weet hoe ze reageert. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de bach bloesem mix.

 3. Zeer tevreden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond is sneller op haar gemak, zeker wanneer er een voor haar vreemde binnenkomt. Kon ze eerder haar rust niet vinden, nu snuffelt ze geven en gaat weer naar haar mand. Veel meer rust.

 4. Op aanraden van de dierenarts
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Mijn hondje is niet meer zo in paniek als hij even alleen moet zijn. Hij gaat nog niet rustig liggen maar de paniek is een stuk minder en daar ben ik al erg blij mee.

 5. kan alleen thuis blijven
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  kan alleen thuis blijven, gaat stukken beter zo fijn!

  Bekijk meer reviews

 1. Maurice slaapt in zijn mandje
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Voorheen was Maurice een beetje angstig hij wou niet weg bij mij. Alleen sinds het gebruik van de druppels is hik rustig vooral in de douche. Blijf het gebruiken.

 2. Maurice piept/jankt minder
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Voorheen piepte en jankte Maurice wel eens, vooral als ik hem onder de douche deed. Maar nu is hij meer gerust. Ik blijf hem zeker druppels geven. Een wonderspul!

 3. Mooi om je hond zo bezig te zien
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Afgelopen weekend hadden we een workingtest waarbij Freya dingen moest doen die ze nog nooit gedaan heeft zoals een vos apporteren. Normaliter twijfelde ze altijd en zocht ze bij mij steun. Echter deed ze tot mijn verbazing alle proeven geweldig! Ook ver bij mij vandaan ik zie nog wel dat ze op sommige momenten onzeker gedrag is maar stukken minder

 4. Goede veranderingen
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het piepen en urine druppelen is verminderd. Ze kan alleen thuis blijven.

 5. Bach Bloesem Hond gekocht voor Flatcoat retriever
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Waar hij 3 wkn terug geen centimeter van mijn zijde week zag ik hem stukje bij beetje vrijer en blijer worden. Hij rent weer voor me uit. Hij lijkt stabieler en evenwichtiger. Zijn obsessieve gedrag is een stuk verminderd. Ik heb hem gisteren voor het eerst 4 uurtjes alleen gelaten. Bij thuiskomst was hij blij. Maar gelukkig niet meer zo absurd als een paar weken terug. Voorlopig ga ik door met de druppels. Ik geef hem nu 2 x 6 druppels. Hij doet het er goed op!

 6. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Haar emotionele plasjes zijn veel verbeterd.

 7. Hij slaapt op de bank
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat beter met alleen thuis zijn, godzijdank. We hebben een camera en zien hem nu rustig op de bank slapen i.p.v. als een malle aan het raam likken. We gaan zeker door met de druppeltjes.

 8. Het werkt echt!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik heb eind mei 2019 twee flesjes bach bloesem mix huisdieren besteld en het is bijna op. Ik merk dat dit product echt werkt en dat mijn hond veel minder angstig is. Hij loopt nu veel beter aan de lijn en schrikt bijna niet meer van onverwachtse en harde geluiden. Ik ga nu zelfs opnieuw een bestelling plaatsen.

 9. Zit steeds beter in haar vel
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ze heeft steeds minder last van angst- en vluchtgedrag. De auto is nog steeds niet haar vriend maar verder is een stuk gelukkiger dan een paar maanden terug. Super bedankt!

 10. Prima
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik wilde even laten weten dat de druppels perfect helpen. Hij is nog wel wat op zn hoede maar vreemden kunnen hem nu aaien en betasten en hij gaat weer met een staart de lucht in de showring door. Was in het begin een beetje sceptisch hierover maar ben zo blij dat ik het geprobeerd heb.

 11. zwangerschap verloopt prima!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik voel echt dat mijn hormonen in meer in balans zijn en dat ik rustiger slaap door de druppels. Mijn zwangerschap verloopt super goed, zonder klachten en dat is ook echt mede dankzij jou druppels! Bedankt!

 12. Veel meer op zijn gemak
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  hij is een stuk relaxter tegen andere honden. Ook alleen thuis zijn, gaat nu heel goed. Hij is veel meer op zijn gemak.

 13. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze border collie is zeker minder angstig en ze wandelt nu zonder problemen mee. We zijn tevreden met dit resultaat. Bedankt voor de service.

 14. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  minder gestresst, zie duidelijk het verschil

 15. Mix voor Alaska Malamute
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond schiet niet meer in de stress bij onverwachte situaties. Door de positieve verandering reageert ook onze andere hond beter op haar.

 16. Niks
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik merk helemaal niks helaas.

 17. wij zijn heel blij met de bachbloesemmix
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Buiten geen angst of schrikken, ze is eerder lekker nieuwsgierig aan het worden wat ook bij haar karakter past. Ook in huis slaapt ze heel ontspannen en ze is vrolijk.
  De doseringen gaan prima, 4 x per dag.

 18. Heel blij
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  ik heb super veel aan de bachbloesem gehad. Mijn hond werd er rustiger van en minder angstig. Het is nu zelfs zo dat hij helemaal niet meer bang is. Kortom heel blij dus mee.

 19. Minder stress bij onze border collie
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Daan is rustig. Hopelijk zet dit verder door. Ze heeft geen aanval van stress meer gehad en daar ben ik al blij mee.

 20. Tevreden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat veel beter Met Lana, ze begint los te komen en vorderingen te maken.
  Ze springt al in en uit de auto. We zijn tevreden.

 21. Blij met resultaat van bachdruppeltjes
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond is ontspannen. We geven de druppels als we haar gaan uitlaten, kunnen we het ook niet vergeten. Ook oud en nieuw zijn we heel goed met haar doorgekomen. We zijn heel blij met het resultaat van de druppels.

 22. Nu al resultaat met bachbloesems
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Tommie is constanter in zijn gedrag, niet meer zo onzeker bij andere honden. Als we nu s’avonds even weggaan is hij rustig. Ik wil voorlopig nog even doorgaan met je mix. Bedankt!

 23. Roemeens adoptiehondje
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We zijn vanaf de eerste dag van adoptie, ze went aan ons en dat maakt haar ook minder angstig. Ik blijf de mix aan haar geven, 3x per dag doe ik dat op een brokje en ze knauwt het lekker op.

 24. Geen verlatingsangst
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Tess piept veel minder als ze mij even niet ziet. Schrikken doet ze ook minder erg.Geven haar 3 keren op een dag de druppeltjes en dat gaat goed.

 25. Bachbloesems voor lab hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze beagle was proefdier in lab en daardoor erg angstig en mensenschuw. In combi met de bachbloesems en training zijn we een heel eind op de goede weg! Hannes is wat meer toegankelijk en heeft meer vertrouwen gekregen. Een knuffel (voorheen niet denkbaar) mag tegenwoordig! Kleine stapjes vooruit waar we heel blij mee zijn.

 26. test
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  test

 27. Gekocht tegen verlatingsangst
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Gekocht om de verhuizing voor mijn hond wat te ondersteunen, en tegen verlatingsangst. Ik ben haar 4e baasje. Vind dat ze minder last heeft van stress en is ook niet meer zo angstig. het lijkt alsof ze beter gewenst is bij ons. Ook in huis is ze rustig en ze kan alleen thuis blijven.

 28. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We kunnen andere honden passeren zonder dat Jessie flipt zeg maar. We wandelen nu veel meer ontspannen en we merken ook dat ze minder bang is.

 29. Hond is echt opgeknapt!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Eet stukken beter en goed trainbaar, luistert goed tijdens puppy-training..
  Ook de verlatings-angst is goed te merken, hij kan alleen thuis blijven zonder sloopwerk of piepen. We zijn echt een heel stuk vooruit gegaan..

 30. Prima!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  3 weken nadat we begonnen zijn met de druppels werd hij ineens rustiger. Hij piept bijna niet meer

 31. goede ervaring met druppeltjes
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We hebben de indruk dat hij positief reageert op de druppels, hij is rustiger, is weer enthousiast en het janken als we weg zijn is ook afgelopen.

 32. Zelf op de camping gaat het al beter!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Zelfs nu op de camping waar hij altijd paniekerig reageert, reageert hij al veel minder paniekerig en is makkelijker uit zijn emotie te halen.
  Aanstaande zaterdag gaan we op gehoorzaamheidstraining. Dit wil ik nog wel even blijven ondersteunen met de Bachbloesem.

 33. We merken verbetering bij onze pup.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Hij is minder bang voor andere honden en mensen, en minder schichtig met omgevingsgeluiden. Het gaat de goeie kant op.

 34. Verbeteringen
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Wij hebben onze Roemeense hond nu 5 weken en we zien de laatste week dat hij elke dag vorderingen maakt. Hij wordt steeds ondeugender, heel mooi om te zien. Gisteren hebben we voor het eerst een uitstap gemaakt naar een meer bij ons in de buurt. De auto was nog een beetje eng (hij is uit een auto gezet in Roemenie) maar verder heeft hij het goed gedaan en lekker spontaan gespeeld, wij zijn echt tevreden met de druppeltjes.

 35. Met onze hond gaat het beter,
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  hij kan nu ca 1,5 uur rustig alleen thuis zijn. We zijn er erg blij mee. Het geeft ons al wat meer vrijheid. We zijn zeer hoopvol voor de toekomst.
  Over het algemeen is hij rustiger, liever geworden. We hebben het volste vertrouwen dat het alleen zijn helemaal goed gaat komen.

 36. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat heel goed met de Bach Bloesem Mix! Merken al duidelijk verschil aan Lena, ze schrikt veel minder erg bij harde geluiden en valt ook minder snel uit naar andere honden door haar onzekerheid. Daarnaast is het heel fijn dat de mix vloeibaar is en dat het overal doorheen kan worden gemixt zonder dat het een andere geur/smaak eraan geeft. Inmiddels heeft mijn moeder ook een bestelling bij je geplaatst voor een pupje van 5 maanden uit Curacao. Hopelijk werkt het bij hem net zo goed als bij Lena.

 37. Positieve ervaring
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Pim onze hond reageert goed op de druppels. We hebben het gevoel dat ze minder angstig en onzeker is.

 38. We zijn er blij mee
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat heel goed met onze Ben. Hij raakt inmiddels natuurlijk ook steeds meer gewend bij ons thuis maar ik denk dat de druppeltjes daar zeker bij geholpen hebben. Hij heeft meer vertrouwen dat wij weer thuis komen en blaft stukken minder. Ik geef de druppels nu nog 2x daags.

 39. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ze is niet meer zo onrustig wanneer ik even voor haar uit beeld ben.
  Ik heb wel meerdere veranderingen toegepast. Nl ik heb een nieuwe grotere bench gekocht. De bench staat nu in de keuken en niet meer in de gang. Ze kan nu vanuit de bench onze andere hond zien.
  Wanneer ik weg ben voor een paar uurtjes krijgt ze een Kong in de bench.
  Ze krijgt 4 maal per dag 4 druppels. Het innemen is geen probleem.
  Ik heb de buren gevraagd of ze haar nog horen joelen. Zij geven aan niets te horen. Ook ziet de bench er nog netjes uit wanneer ik thuis kom. Ze maakte er altijd een zooi van. Ik heb daarom het gevoel dat het langzaam beter gaat.

 40. Voor onze Chihuahua bachbloesems gekocht.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Als we nu weggaan, is hij eigenlijk gewoon helemaal stil en gilt niet meer alles bij elkaar. Zo ontzettend fijn!

 41. Verlatingsangst is sterk verminderd volgens mij door Bachbloesems
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  nmiddels gebruik ik al een tijdje de bachbloesem ! Het leuke is dat ik het ook aan mijn grumpy Jack Russel geef.
  Nu komt het; de teckel waarvoor het product bedoeld is is nu sneller uit haar paniek aanvallen te halen. Ze word sneller rustig en dat is al heel geweldig.
  Maar de Jack Russel ,het lijkt wel een andere hond. Ze danst ,is echt uitgelaten blij ,vriendelijk en je kunt haar nu zonder gegrom aaien en ze komt zelf weer knuffels halen.
  Ze ging zelfs wel eens in een ander vertrek liggen .
  Ik ben superblij met het resultaat tot nu toe

 42. Prima
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We merken al wel wat gedragsverandering, ze is rustiger en angst neemt ook wat af. We zijn positief over het gebruik.

 43. Gebruik de bachbloesems voor onze geadopteerde honden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  gebruik de mix voor beide honden. Vooral thuis zijn beiden super vooruit gegaan. Aart begint steeds meer te durven, duwt ons zelfs aan om wat lekkers te krijgen, iets wat die vroeger nooit gedurft zou hebben. Kaat speelt nu ook regelmatig met de andere honden. Buiten is de angst voor mensen grotendeels weg alleen andere honden raakt ze nog van in paniek. Zolang beide vooruit blijven gaan, al zijn het kleine stapjes, ga ik met de druppels door. Ben tevreden over de bachbloesem mix, beiden zijn meer hond geworden en gelukkiger wat je goed ziet aan hun uitstraling.

 44. Ik denk toch wel dat het helpt hoor.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Af en toe hoor ik haar nog weeens in de nacht, maar het is lang niet meer iedere nacht. Tot dusver heel goed! Dank je wel voor je goede zorgen

 45. Na 2 flesjes en persoonlijk advies van Greetje gaat het stukken vooruit
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Met ons Mop gaat het echt stukken beter. We kunnen gewoon de deur uit, werken of even een boodschap doen. Hij is echt zoveel rustiger. Hij blaft bijna nooit meer op die momenten en dat is wat we heel lang gewend waren. Ik durf hem nu ook al met een geruster hart alleen te laten. Mijn vertrouwen begint terug te komen, en dat is op zich ook fijn. Dank voor het samenstellen van de flesjes voor mij en mop en je persoonlijke begeleiding oook al is het via internet het voelt toch vertrouwd en het is fijn als er iemand is die met je mee denkt.

 46. Zeer tevreden!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Met Fee gaat het goed, sinds 3 weken heeft ze er een vriendje bij en ze fleurt helemaal op. In huis was ze ook vaak angstig van bepaalde geluiden. Nu in combinatie met de druppels reageert ze er bijna niet meer op. Ik ben in ieder geval zeer tevreden.

 47. Helaas geen positieve geluiden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het geven van de druppeltjes lukt wel maar ze is nog steeds heel gestrest als ze in de benche moet wanneer we weggaan. Van de week is ze ook s 'nachts weer een keer helemaal doorgedraaid. Heeft uren aan de benche zitten rammelen vol stress. Niks helpt dan! We hebben nog wat over in het flesje en blijven doorgaan. Zoals jij al aangaf heeft het misschien wat meer inwerktijd nodig? Ik hoop het zo.

 48. Heel positief
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik wist niet wat te verwachten van druppels, maar het heeft mijn hond erg geholpen.
  Wat ik vooral fijn vind, is het persoonlijke contact!
  Mijn hond gilde alles bij elkaar als ik wegging, maar dat is nu terug gebracht naar even piepen en dan is hij stil. De druppels worden op maat gemaakt en voor de bijklachten wordt het wat aangepast.

 49. Top!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat goed met Luna

 50. Stapje voor stapje
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Bello gaat stapje voor stapje vooruit. Ik geef hem 2x 6 druppels en ben flink aan trainen. De angst voor onbekend terrein en mensen neemt af, maar is er nog wel.
  Het flesje is bijna leeg dus zou graag nog een flesje willen bestellen want volgens mij helpt dit haar zeker

 51. Helaas niet gewerkt
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Na bijna 2 maanden helaas geen verschil gezien bij mijn hond.

 52. Angstige hond is wat rustiger door de bachbloesems druppeltjes
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  merk dat ze rustiger is ze krijgt 3 of 4 keren per dag de druppels

 53. We hebben de bachbloesem druppels 2 maanden gebruikt voor onze Beagle
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Maar was op een gegeven moment niet meer nodig!
  Het is een heerlijke blije hond! Die geen verlatingsangst meer Heeft!

 54. Gaat goed met hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ze is een stuk minder angstig.

 55. Prima ervaring met Bachbloesems voor hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  met hele langzame stappen krijgt hij meer en meer vertrouwen in de mensen om hem heen. Hij herkent zelfs kwispelend mensen die hij een paar maanden niet heeft gezien en toen "eng" vond! Dat is geweldig om te zien. Hoe ze hem nu kunnen aanhalen

 56. Grote sprongen vooruit!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik heb je naam enzo gehoord van een enthousiast gebruiker van je bloesemmix hier uit de buurt. Ik ken(de) dit nog niet, maar ik ben nu zelf net zo enthousiast, en vertel het eenieder die het maar horen wil. Onze Hongaarse adoptie hond heeft grote stappen gemaakt in het overwinnen van haar "angst".

 57. Met onze hond gaat het hardstikken goed!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat uitstekend met hem , hij is opgewekt niet meer zo bang , t is weer net weer vanouds. We zijn er heel blij mee hoor. Dank!

 58. Bachbloesems voor Labradoodle onze ervaring daarmee
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het dagelijks innemen gaat zonder problemen.De situaties waarin ons labradoodle overprikkeld was en veel opsprong, beet etc. wat eerder afnemen. Daarbij nemen we ook meer rust voor haar en vermijden we sommige situaties. Ze is nog wel wat angstig. Maar goed wie weet neemt dat verder af. Kan ook de fase zijn, volgende week wordt ze 1 jaar. Ik blijf voorlopig de bachmix ter ondersteuning gebruiken.

 59. Bachbloesem druppels hebben goed werk gedaan vinden we
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Gaat prima met Nolan. Soms nog een ongelukje binnen maar het is een heel stuk beter. Kan ook alleen blijven. Soms schiet hij in de stress. Wij vinden dat de druppeltjes goed hun werk hebben gedaan.

 60. Bachbloesems voor verlatingsangst bij onze Spaanse Podenco hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We zijn nu een week bezig om Peidhino zijn druppels te geven en we merken nu al een verandering. Hij reageert niet meer zo hysterisch als ik van even weg geweest te zijn, binnenkom en volgens onze buurvrouw jankt hij niet (meer) als we beiden niet thuis zijn. Ik moet het nog bij de bovenbuurvrouw checken, maar al met al zijn we hartstikke blij voor Peidhino dat het aanslaat.
 61. Hond kan nu wel alleen thuis blijven Bach Bloesem Druppels
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat aardig goed met onze Rakker op het gebied van alleen kunnen zijn
 62. Bach Bloesem MIx op maat gemaakt voor onze Deense Dog.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond krijgt dagelijks de druppels maar het is lastig omdat ze weinig eetlust heeft.
 63. Prima ervaring met Bachbloesem mix voor angstige hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat goed met Dollie. Ze krijgt haar druppels meestal over haar voeding, maar ze vind het ook geen probleem om ze zo in te nemen. Er is meer balans tijdens het wandelen is ze meer relaxt, De nervositeit, prikkelbaarheid en het overal op reageren is veel minder, ik ga vandaag een herhaalrecept bestellen, want ik vind het zeker waard om er mee door te gaan.
 64. Zorgzaam en betrokken, wij zijn tevreden over de Bach Bloesem Mix voor onze Labrador Hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat goed met Bas. We merken verschil. Bas krijgt de druppels vier keer per dag vier druppels, soms drie keer. (We vergeten het ook wel eens). Hij is schrikt niet zoveel meer, in huis is hij over het algemeen relaxed. Buiten gaat het nog wel eens mis (vooral kinderen) of honden die snel op hem afkomen. Ook als er ergens heel druk, vindt hij dat niet fijn. Maar het mooie is hij raakt dus niet meer in paniek. Het haalt de scherpe kantjes ervan af. We kunnen dus nu ook oefenen in drukkere gebieden zoals het winkelcentrum. Waar hij eerst dus alleen maar wilde vluchten, kunnen we nu met hem blijven zitten Hij is echt rustiger. Kijk, het gaat langzaam, maar er zit progressie in daar zijn wij heel blij mee! Een held wordt het niet, maar dat hoeft ook niet. Wij zijn blij dat vrolijk is en speels. Tevreden baasjes! Binnenkort bestellen we weer nieuwe druppeltjes. Bedankt voor je betrokkenheid.
 65. Tevreden over de Bach Bloesem Druppels voor onze hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik ben echt zeer tevreden! Onze hond is er nog niet helemaal maar het gaat nog steeds vooruit! We doen zo weer een bestelling voor 2 flesjes.
 66. Bach Bloesems van onze hond
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Wij zijn zeker te vreden! Het gaat prima met het innemen van de druppeltjes.
 67. mix 101
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Past precies bij de hond. Gaat goed met onze staffordshireterriër.
 68. ik heb wel het idee dat de scherpe randjes van paniek met oud en nieuw wat minder wa
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Heb het vanaf begin december gegeven tot vorige week. Nu is het flesje leeg, maar volgende oud en nieuw bestel ik het zeker weer bij u.
 69. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We geven haar nu op jouw advies 4x per dag de 4 druppeltjes en merken nu dat ze baat bij heeft.
 70. rustig
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Jaap krijgt dagelijks de druppels, maar ik weet eigenlijk niet zo goed of het wel werkt bij hem. Met oud en nieuw hadden we via de dierenarts ook een rustgevend middel toegediend maar hij werd er duf van en durfde bijna niet naar buiten. Dus ik ga gewoon door met jouw druppels. Want daarbij heb ik het gevoel hij rustig is en ontspannen. We blijven het aankijken de komende tijd. Ik houd je op de hoogte hoor.
 71. Prima
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Gaat prima met Lola. Ligt tegenwoordig naast mijn man op de bank en is lekker rustig.
 72. geen effect
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  geen baat bij de druppeltjes bij onze hond. Toch blij dat we het hebben geprobeerd.
 73. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  al met al een groot verschil ten opzichte van vorige jaarwisselingen.
 74. Blij met de druppeltjes
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  ze raakt niet in paniek op drukke punten. Ik heb snel haar aandacht. Soms nog wat last van stress.
 75. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  goed
 76. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond plast niet in de bench. Wij zijn tevreden met de service. Top dat zoiets kan via internet, blijven bij Greetje bestellen. Fijne service en altijd snel in huis.
 77. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Onze hond gaat goed met andere honden om. Hij maakt contact zonder te blaffen en geeft ons een ontspannen indruk. Persoonlijk contact met Greetje is prettig. We vinden het fijn dat je goed bereikbaar bent voor vragen. Geeft ons in elk geval een vertrouwd gevoel.
 78. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Kees doet het goed. Gister ben ik bij de dierenarts geweest om alvast te informeren over de mogelijkheden voor Oud en Nieuw. Zij adviseerde om ook hiervoor Bachbloesem te gebruiken. Dus ik ga binnenkort weer een bestelling bij je doen. Bedankt voor je hulp en betrokkenheid, dat ervaren wij als heel fijn.
 79. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het gaat helemaal goed met Amor. Dank je wel!
 80. relaxter
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We merken zeker verschil bij onze Jetty. Naar andere honden toe is ze een stuk relaxter.. Als ze ergens bang voor is, komt ze er wel sneller uit. Ze blaft nog wel vaak naar vogels in de tuin, toch is dat ook een stuk beter geworden hoor. En we zijn pas halverwege het flesje. Dus wie weet..... Over het algemeen is ze een stuk relaxter, en daar zijn we al heel blij mee.
 81. top!
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Uitstekende ervaring. Heb een hondje uit Roemenië geadopteerd. Zwaar getraumatiseerd en heel angstig. We zijn nu 7 weken en een speciale mix Bachbloesem verder. Hondje [ Bibi] is ongelooflijk veranderd. Het is een vrolijk beestje geworden met enorm veel pit! Bij het uitgaan loopt ze los naast me en ik word heel gelukkig als ik naar het beestje kijk. Alert zal ze altijd blijven, maar ze luistert goed en de wereld is voor haar een leuke wereld geworden. Dankjewel hiervoor!
 82. Hond is rustiger
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Hij krijgt altijd 4x PD zijn druppeltjes. Hij blaft nog wel, maar het is veel minder.
 83. Rustiger
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We merkten de eerste week dat hij wat meer sliep. Hij komt nu ook vaker bij ons op de bank liggen. Hij is rustiger. Als er geluid op tv was waar hij normaal voor weg zou lopen, doet hij dat nu niet meer. Het wedstrijd seizoen komt er weer aan en daarom blijf ik dit product gebruiken. De hond kan zijn rust goed gebruiken.
 84. Goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ze is een stuk rustiger en ze zoekt meer contact sinds de druppeltjes. Sinds de verhuizing is t plassen in huis ook over
 85. tot nu toe heel tevreden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Rocky krijgt de druppels nu twee weken. We merkten de eerste week dat hij wat meer sliep. Hij kwam ook vaker bij ons op de bank liggen. Na de eerste week merkte ik dat hij rustiger werd. Als er geluid op tv was waar hij normaal voor weg zou lopen deed hij dat nu niet of minder.
 86. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Ik moet eerlijk zeggen dat de druppeltjes er wel eens bij inschieten, maar ik had direct al de indruk dat er wat meer rust kwam. Onze hond doet het beter met druppeltjes.
 87. Weinig verandering
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  k kan nog weinig verbetering bemerken. Ik doe de druppeltjes door zijn brokken en door zijn drinken en ook op een koekje. Vandaag toen hij buiten en stond hij constant te blaffen, en waarvoor? Ik zag niks. Ik ga nog wel door tot de druppeltjes op zijn en hoop dat het alsnog wat helpt.
 88. blijft blaffen
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We geven Noura dagelijks haar druppels. We merken wel iets maar nog niet heel veel. Ze blijft als een verschrikkelijke te keer gaan wanneer er post wordt bezorgd en/of ze iemand voor de deur ziet staan. Dus het blaffen is nog niet afgenomen. Hopelijk gebeurt dat nog.
 89. Goede veranderingen
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We merkten eigenlijk na een dag of 5 al verandering bij de hond. We zijn met hem wezen kamperen met als grote trigger een speelplaats met kinderen vlak voor onze neus. En Chess vond het allemaal goed. Lag alles mooi te observeren. Hij krijg wat minder druppels dan geadviseerd, 2x per dag. Dat lijkt genoeg. We merken meteen als we een keer vergeten. Het is fijn om te zien dat Chess nu zelf wat rust kan vinden en ook heerlijk kan liggen slapen.
 90. Vooruitgang
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Vooral de hond boekt veel vooruitgang, al is ze nog steeds angstig. De angst naar andere mensen is al grotendeels bijgetrokken, alleen voor kinderen is ze nog heel erg bang. We willen dus nog wel even doorgaan met de druppels.
 91. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Mijn schotse collie krijgt nu een week de druppels en we zien al wat verandering. De pieken zijn wat minder, als hij een stressmoment heeft stopt dat eerder. Maar het eerste wat we merkten is dat hij nu echt slaapt. Anders hoorde hij alles ook al sliep hij. Ja en als je nooit echt slaapt krijg je natuurlijk ook te veel prikkels.
 92. stukje rustiger
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Met de poezen gaat het een stuk beter, er is meer rust in huis,
 93. mix dieren
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Het leek dit weekend of onze hond wat zelfzekerder werd. Hij leek wat minder slachtoffer te spelen en liet zich niet meer intimideren door de andere 2, Harde regen of onweer hebben we nog niet gehad, daar kijken we stiekem n beetje naar uit :)
 94. goed
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  we passen de druppels met heel plezier toe en met goede resultaten. Hond is zichtbaar minder angstig
 95. zeer tevreden
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We zijn inmiddels met de 3e mix bezig en onze hond doet het erg goed, is rustiger en heeft meer vertrouwen in ons gekregen. daardoor gaan gelijk een heleboel dingetjes beter. Ze is ook meer op ons gericht. Fijn dat we telkens de mix kunnen aanpassen aan de veranderingen die we zien bij de hond.
 96. Wishful thinking ? Nee het werkt.
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  We zijn dezelfde dag dat we de mix hebben ontvangen ook meteen begonnen. Onze hond likt de mix zo van de handpalm af Na een week meenden we al resultaat te bemerken , maar zeiden al tegen elkaar , of het is wishful thinking :-) Dat was het dus niet, ook mensen die haar niet dagelijks zien bemerkten dat ze rustiger overkwam De mix helpt haar bij een aangenamer gemoedsrust , spugen van stress heeft ze nagenoeg niet meer gehad Nu ze langer bij ons is, vind ze alleen zijn al niet meer zo erg. Met haar zelfvertrouwen gaat het zeker de goede kant op. Ze gaat zo af en toe al een 'macht strijdje' aan Het mooie van bach bloesem en dieren is dat dieren het niet hoeven geloven , je kunt door te kijken naar je dier zien dat het werkt .
 97. Goed, rustig en proper
  Waardering
  04% of 5

  Review door

  op

  Met het hondje gaat het wonderlijk goed. Hij is rustig. Proper. Nog steeds wel last van zijn huid, maar verder prima. Als ik hem vraag; 'Druppels?' Dan komt hij blij/enthousiast aangelopen. Hij is nu altijd in huis als we thuis zijn. Nu ligt hij te genieten voor de kachel

 

Kies aantal:

Greetje Engelmoer

Bachbloesem advies nodig?

Maandag tem Vrijdag tussen 09:00 - 12:00 uur + 31 6 55 174 107

Mailen mag ook

Of vul het contactformulier in.