Bach Bloesem Mix Van Greetje

Greetje EngelmoerGezondheid is een belangrijk aspect in ieders leven, maar 'een warm dekentje' en aandacht voor elkaar is minstens zo belangrijk. In alles wat ik doe, streef ik ernaar om mens en dier een positieve kijk op het leven te geven en zich lekker, fit en gezond te laten voelen door middel van de persoonlijk op maat bereide Bach Bloesem Mixen.

Voor jou, voor je baby, je kinderen en ook voor je geliefde huisdier maak ik met veel zorg en liefde een Bach Bloesem Mix. Bij mij ben je geen (mix)nummer, je  krijgt aandacht op maat. 

Ben jij op zoek naar een natuurlijk steuntje in de rug op je werk, tijdens school of voor een thuissituatie? Ik ben je graag van dienst. 

 

Wist je dat? 

Mijn webwinkel de best beoordeelde van Bach Bloesem Mixen is? De vele positieve reacties die klanten in de webwinkel achterlaten, laten zien dat de meesten daarvan baat bij de weldadige bloesemremedies.

Ik ben oprecht benieuwd naar jou en waarvoor jij een Bach Bloesem Mix wilt laten samenstellen. Laat me weten waarvoor je een Bach Bloesem Mix wenst en ik adviseer je graag. Altijd vrijblijvend en vertrouwelijk, daar kun je van op aan. 


​Greetje Engelmoer


Direct bestellen

  1. Kies het Thema waarvoor je een Bach Bloesem Mix wenst te laten samenstellen
  2. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode.
  3. Beantwoord na aankoop een paar korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix samenstel voor jou. Zo ben jij verzekerd van de meest ideale samenstelling Bach Bloesem Mix!

Kies slim, informeer je goed ...

Erkend bach bloesem adviseurTwijfel je of Bach Bloesem Druppeltjes geschikt zijn? Neem dan gerust even contact op.

Het advies is gratis en het verplicht je tot niets.